Op deze manier kan jij eenvoudig geld en energie besparen op jouw (huur)woning

Aangeboden door Reimarkt Enschede 8 maart 2019

We leven met z’n allen op een te grote voet qua CO2 uitstoot. De verwarming wordt rustig een paar graden hoger gezet en lampen blijven onnodig branden. Al deze handelingen hebben een negatief effect op het klimaat. Gelukkig weet het team van Reimarkt Enschede precies welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn voor jouw (huur)woning!

Reimarkt Enschede

Reimarkt Enschede is de winkel voor duurzaam wonen. Het enthousiaste team van adviseurs kan jou direct laten zien wat er voor jouw woning mogelijk is, wat de exacte kosten zijn en wat het je gaat opleveren. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en geïsoleerd dubbelglas. Reimarkt Enschede is er voor woningbezitters én voor huurders van woningcorporaties Domijn en De Woonplaats.

KUUB REIMARKT - Zonnepanelen plaatsen
Met zonnepanelen produceer je je eigen duurzame energie

Gelijk een indicatie

Wat zo prettig is aan deze winkel voor duurzaam wonen, is dat je gelijk een indicatie ontvangt. Op de vernieuwde website staat een handig tooltje waarmee jij direct kan zien welke maatregelen er nog in jouw huis kunnen worden toegepast. Het invullen van de vragen kost je minder dan een minuut en het gratis adviesrapport wordt gelijk opgevraagd.

Duurzaam wonen

In Enschede zien we steeds vaker duurzame nieuwbouwprojecten, maar het is ook heel goed mogelijk om bestaande bouw te verduurzamen. Authentieke elementen, zoals prachtige glas-in-loodramen, kunnen gewoon behouden blijven door bijvoorbeeld voorzetramen te plaatsen. Daarnaast kan zo’n raam ook in HR++ geleverd worden. Dit is geïsoleerd dubbelglas. Zo’n simpele ingreep biedt gelijk comfort en je bespaart flink wat euro’s op jouw energierekening. Een echte win-winsituatie!

Kom langs in de winkel

Wil je meer weten over de mogelijkheden van je woning? Of heb je bijvoorbeeld vragen over subsidies en financiering? De winkel is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ook kun je bellen naar 053 – 85 060 90.

reimarkt enschede winkel


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Reimarkt Enschede. Meer over Reimarkt Enschede ontdekken?

Reimarkt Enschede bouwbedrijven

Nu gesloten09:00 - 17:00

Boulevard 1945 20, Enschede

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.