Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lenteweer op komst! Zo kun jij thuis optimaal van de eerste lentedagen genieten

Aangeboden door KJ Outdoor 12 maart 2020

Na een periode van regen, regen en nog meer regen laat de zon zich eindelijk wat vaker zien. Van die eerste lentedagen wil je natuurlijk optimaal genieten en daar hoort een fijne tuinset bij. 

Wanneer het lekkerder weer wordt is het bepaald geen straf om je tuin weer lenteklaar te maken. Ontdoe je tuin van alle dorre blaadjes, onkruid en uitgebloeide planten en verwijder de groene aanslag van de tegels. Ook is het voorjaar hét ideale moment om voorjaarsbollen te planten en bloemzaden uit te strooien. Zo kan jij de komende periode genieten van een kleurrijke achtertuin. Als de tuin er weer netjes bij ligt, kun je je gaan richten op de tuinset.

Zo blijven jouw tuinmeubelen het mooist

Om zo lang mogelijk van tuinmeubelen te genieten, is het belangrijk dat je ze minstens twee keer per jaar een onderhoudsbeurt geeft. Wanneer de tuinset de afgelopen maanden zonder beschermhoes buiten heeft gestaan, kan er aardig wat vuil op zitten. Niet gelijk naar de hogedrukspuit grijpen, want tuinmeubelen kun je het beste schoonmaken met een zachte borstel en een doek. Op deze manier beschadig je het hout niet. Heb je een kunststof tuinset? Spray het dan na het reinigen in met een protector spray. De spray zorgt ervoor dat vuil en vocht minder gemakkelijk in het meubilair trekken.

kj-outdoor-suns-blue-ancona-loungeset-mood-01

Ja, ik wil een nieuwe tuinset!

Ben je uitgekeken op je huidige tuinmeubelen of staat er nog helemaal geen tuinset in jouw achtertuin? Breng dan eens een bezoekje aan KJ Outdoor. Deze winkel heeft prachtige tuinsets in het laag, midden en hoog segment. Of je nu een liefhebber bent van strak design of voor een landelijke uitstraling gaat, KJ Outdoor heeft het in het assortiment.

Wanneer je een nieuwe tuinset bij KJ Outdoor aanschaft kun je rekenen op een uitstekende service, zowel in de winkel als bij de levering. Charly en Hans vinden persoonlijk contact met hun klant erg belangrijk. “We behandelen onze klanten niet als een nummertje, maar luisteren goed naar hun wensen en geven daarin eerlijk advies”, legt Charly uit.

Korte lijntjes

Voor Charly en Hans is het een bewuste keuze om hun team klein te houden. “We houden de lijntjes kort. Charly gaat zelf naar China toe om de kwaliteit van de tuinsets te controleren en te importeren. Daarnaast staan we zelf in de zaak om onze klanten onder het genot van een kop koffie te adviseren”, zegt Hans. Ook de bezorging en montage wordt door hen gedaan. “We gaan pas weg wanneer de klant honderd procent tevreden is. Zo zetten we alles netjes op de plek en nemen de rommel weer mee”, vult Charly aan.

Altijd de voordeligste prijs

Omdat KJ Outdoor officiële dealerschappen heeft en zelf een eigen tuinmeubellijn importeert, kunnen zij hun klanten altijd de voordeligste prijs aanbieden. Hun motto luidt daarom ook als volgt: ‘Niet de grootste, maar wel de voordeligste met ouderwetse service tot in uw achtertuin!’

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het assortiment van KJ Outdoor? Bekijk het aanbod online of breng een bezoek aan de showroom. Bij de laatste optie ben je ook nog verzekerd van een gratis kopje koffie. 😉

hans-en-charly-kj-outdoor
Hans en Charly van KJ Outdoor
kj-outdoor-camp-green-avelino-diningtable-brand-01

5 x hier moet je op letten bij het uitzoeken van de juiste tuinset

Wat fijn! De temperaturen stijgen en we kunnen weer heerlijk in de tuin relaxen of gezellig barbecue...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door KJ Outdoor. Meer over KJ Outdoor ontdekken?

KJ Outdoor speciaalzaken

Gesloten13:00 - 18:00

Oldenzaalsestraat 255, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.