Lekker relaxen! 5 x huizen in Enschede met sauna

Door Jannike Huisman 26 maart 2018

We dromen er allemaal van: een jacuzzi of sauna, zodat je na een dag hard werken even op kunt warmen en volledig tot rust kunt komen. Deze huizen – die op dit moment te koop staan in Enschede – hebben er een! Droom je mee?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Semi-bungalow

huizen-met-sauna
Foto: Funda

Deze twee-onder-een-kap-woning ligt in het zuiden van Enschede. Naast het mooie pleintje voor de deur, ligt ook het park om de hoek waar je lekker kunt wandelen. Natuurlijk heeft het huis zelf ook voordelen, er zijn twee badkamers, een garage én een eigen sauna.

Vraagprijs: € 345.000 k.k.

Luxe sauna

huizen-met-sauna
Foto: Funda

Stel je voor dat je op elk moment van de dag, wanneer je maar wilt, naar de sauna kunt. Gewoon in je eigen huis, dat er ook nog eens bijzonder uitziet en op een fantastische plek in Enschede staat. Het kan allemaal met dit luxe huis aan de Bamshoevelaan.

Vraagprijs: € 845.000 k.k.

Relaxruimte

Huizen met een sauna boddenkampsingel
Foto: Funda

Dit prachtige vrijstaande herenhuis aan de singel van Enschede heeft een fijne zonnige tuin waar je kunt genieten van het buitenterras of de verwarmde veranda. Daarnaast is er een fitness- en relaxruimte met een douche en sauna. Hoe fijn is dat!

Vraagprijs: € 575.000 k.k.

Luxe, luxe, luxe

Huizen met een sauna heeckerenlaan
Foto: Funda

Je betaalt bijna een miljoen, maar dan heb je wel deze moderne semi-bungalow aan de rand van het bos, in het zuiden van Enschede. O ja, en je hebt dan ook een sauna, kantoorruimte en een groot verwarmd buitenzwembad. Een feest voor wie het betalen kan.

Vraagprijs: € 895.000 k.k.

Wellness-ruimte

Huizen met een sauna noord esmarkerrondweg
Foto: Funda

Mocht je nou nog ergens een aantal tonnen op de bank hebben staan en weet je echt niet wat je ermee moet, dan kun je altijd nog deze vrijstaande bungalow kopen. Lekker veel ruimte, veel groen én een luxe wellness-ruimte met een Zweedse sauna.

Vraagprijs: € 875.000 k.k.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.