Heb je zin om te klussen? Deze 5 opknappertjes staan te koop in Enschede

Door Jannike Huisman 12 februari 2018

Heb je geen dikke bankrekening, maar wél twee rechterhanden? Dan word je vast blij van een betaalbaar huis dat je helemaal naar eigen smaak kunt opknappen en inrichten! Wij hebben vijf leuke klushuizen voor je gevonden.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wethouder Elhorststraat

Opknapper woning Wethouder Elhorststraat
Foto: Funda

Deze woning met twee slaapkamers staat aan de rand van de wijk Boswinkel en heeft een diepe achtertuin. Aan dit huis moet nog wel het één en ander gebeuren, maar daarna woon je fantastisch!

Vraagprijs: € 129.000 k.k.

Brinkstraat

Opknapper woning Brinkstraat
Foto: Funda

Ben je op zoek naar veel ruimte en ben je handig? Dan is dit vrijstaande huis in de wijk Hogeland iets voor jou. Het huis heeft een perceel van 660 vierkante meter, veel tuin en heeft meerdere schuren/garages. Durf jij het aan om hier je droomhuis van te maken?

Vraagprijs: € 239.000 k.k.

Saturnusstraat

Kluswoning saturnusstraat
Foto: Funda

Deze kluswoning ligt in Twekkelerveld en de begane grond moet nog opgeknapt worden. Op de eerste verdieping vind je drie mooie slaapkamers die al wel helemaal klaar zijn. Na een renovatie kan dit een heerlijk gezinshuis worden.

Vraagprijs: € 128.000 k.k.

Tubbergenbrink

Tubbergenbrink
Foto: Funda

Deze drive-in woning in Wesselerbrink kun je volledig moderniseren. Daarvoor moet je nog wel even aan de slag, maar met een beetje geluk kan jij er een paleisje van maken.

Vraagprijs: € 110.000 k.k.

Runenberghoek

Kluswoning Runenberghoek
Foto: Funda

Dit hoekhuis in de Helmerhoek kun je zelf nog helemaal opknappen naar eigen smaak. Een mooi kleurtje op de muur, een nieuwe vloer en een moderne keuken. Het kan allemaal! Ook fijn, de woning ligt vlakbij een winkelcentrum, sportvelden en het buitengebied van Enschede.

Vraagprijs: € 165.000 k.k.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.