Dit zijn de goedkoopste huizen die nu te koop staan in Enschede

Door Jannike Huisman 26 februari 2018

Zijn grote huizen met een oprijlaan, zwembad en groot tuinhuis niets voor jou? Wij zochten uit wat de goedkoopste huizen zijn die nu te koop staat in Enschede.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Fijn wonen

Goedkoopste huizen mercuriusstraat
Foto: Funda

Gezellig wonen in Twekkelerveld? Dat kan prima in dit tussenhuis met 90 m² aan woonoppervlakte.  Het huis heeft aan de binnenkant nog wel een opknapbeurt nodig, maar je kunt het helemaal naar jouw wens inrichten. Een pluspunt aan het huis is de royale bergzolder.

Vraagprijs: € 129.000 k.k.

Dubbel huis

Goedkoopste huizen ekersdijk
Foto: Funda

Let op: want het gaat hier om de helft van een dubbel woonhuis. Ook al lijkt de woning misschien wat smal, er is een ruime woonkamer en een diepe tuin op het zuiden. Daarnaast zijn er drie slaapkamers en een bergzolder. Dit huis vind je in Glanerbrug, vlakbij de winkelboulevard.

Vraagprijs: € 129.000 k.k.

Rustig wonen

goedkoopste-huizen-gouwestraat
Foto: Funda

Op een rustige plek in de wijk Deppenbroek staat deze tussenwoning. Er is een leuk voortuintje en er is ook een diepe achtertuin op het oosten. Op de begane grond is een uitbouw, waardoor je in dit huis een ruime woonkamer hebt.

Vraagprijs: € 129.000 k.k.

Hobbykamerwoning

Goedkoopste huizen hanenberglanden
Foto: Funda

Dit best wel ruime huis met een woonoppervlakte van 118 m² vind je in de wijk Stroinkslanden. Het huis ligt vlakbij het winkelcentrum en heeft drie slaapkamers. Op de benedenverdieping is een tuinkamer met schuifdeur naar de zonnige tuin op het zuiden. De tuin moet nog wel opgeknapt worden, maar dan heb je een fijn plekje wanneer de zon schijnt.

Vraagprijs: € 125.000 k.k.

Tussenwoning

Goedkoopste huizen johan wijnoltstraat
Foto: Funda

Deze tussenwoning op Twekkelerveld is op dit moment het allergoedkoopste huis dat te koop staat in Enschede. We weten helaas niet hoe het er van binnen uit ziet, maar er is in elk geval een woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een kelder. Een prima huisje voor starters.

Vraagprijs: € 119.000 k.k.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.