Dit zijn de 3 grootste huizen die in Enschede te koop staan

Door Jannike Huisman 4 december 2017

Word je benauwd bij de gedachte aan een klein huis met een postzegeltuintje? Woon je liever in de middle of nowhere, omgeven door veel groen? Wij zochten voor je uit waar de allergrootste huizen in Enschede staan die op dit moment te koop staan. Leg maar wel alvast een flink bedrag aan de kant.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Eigen zwembad

Grootste huizen zwembad
Foto: Funda

Dit huis aan de rand van Boekelo heeft naast een grote kelder ook een binnenzwembad. Fijn voor in de winter! Daarnaast heeft dit huis een royale open keuken, een ruime woonkamer en een prachtige tuin. De tuin ligt op het zuidwesten en heeft een groot terras en een Koi-vijver.

De vraagprijs voor deze villa met zwembad is € 785.000 k.k.

Royale villa

Grootste huizen Enschede
Foto: Funda

Met een woonoppervlakte van 463 vierkante meter komt deze royale villa op een vierde plek. De villa is ontworpen door architect Morsink en heeft een ruime kelder en een dubbele garage. Ook de locatie van de villa is heel fijn, je woont namelijk in het Villapark Stokhorst aan de rand van Enschede. De vraagprijs voor de villa met een wijn- en stookkelder is € 695.000 k.k.

Stijlvol wonen

Grootste huis
Foto: Funda

Een fraai ‘stulpje’ lekker in de vrije natuur? Net buiten het bedrijventerrein in Enschede-West in het buurtschap Twekkelo vind je een landhuis met een oppervlakte van maar liefst 500 (!) vierkante meter. Genoeg ruimte voor een (heel) groot gezin, toch? Het landhuis heeft maar liefst 8 slaapkamers en drie badkamers. Ook het perceel is lekker groot met een oppervlakte van 26.045 vierkante meter, inclusief een grote kapschuur, een houten bijgebouw, een vijver, bos en twee houten schaapskooitjes. Voor € 950.000 k.k. is dit alles van jou.

Bekijk hier alle foto’s van het landhuis aan de Strootsweg.

Bonus!

Bonus huis grootste
Foto: Funda

Hoewel dit huis al verkocht is onder voorbehoud voor € 395.000 k.k. vonden wij het toch heel bijzonder om aan jullie te laten zien. Dit huis is namelijk een oud schoolgebouw aan de Kerkstraat in Glanerbrug en is een gemeentelijk monument. Met een woonoppervlakte van 525 vierkante meter heb je hier aardig wat ruimte. Je vindt in de voormalige dorpsschool nog een oude gymzaal en een aantal oude lokalen. We zijn benieuwd wat er met het gebouw gaat gebeuren!

Bonus huis grootste
Foto: Funda
Bonus huis grootste
Foto: Funda
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen