Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze huizen staan nét te koop in Enschede

Door Jannike Huisman 6 maart 2018

Het gaat ontzettend hard met de verkoop van huizen in Enschede. Als je een huisje leuk vindt moet je snel de knoop doorhakken, anders is ‘ie weg. We zetten vijf optrekjes voor je op een rij die net te koop staan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Avondroodvlinder 96

huizen staan net te koop avondroodvlinder
Foto: Funda

Dit huis ligt in een kindvriendelijke woonwijk in Glanerbrug, vlakbij het bos. Aan de voorkant van deze moderne woning vind je een veranda waar je lekker kunt zitten. Daarnaast is het huis modern en heeft het veel ruimte. Ook is er een mooie eetkeuken en een moderne badkamer, met bubbelbad!

Cort van der Lindenlaan 16

Foto: Funda
Foto: Funda

In de wijk ’t Zwik staat dit prachtige herenhuis – helft van dubbel – in de jaren ’30 stijl. Daarnaast heb je op de begane grond nog gezellige schuifdeuren tussen de voor- en achterkamer. Het huis bestaat heeft 182 m² aan woonoppervlakte en op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De badkamer heeft groene tegels, dus je moet wel een liefhebber van groen zijn 😉

Vraagprijs: € 385.000 k.k.

Braamlanden 129

Huizen staan net te koop braamlanden
Foto: Funda

Deze drive-in woning in Enschede-Zuid staat ook net koop. Voorheen was dit een huurwoning, maar het pand is goed onderhouden. Je vindt hier een L-vormige woonkamer met een ruime open keuken en drie slaapkamers.

Vraagprijs: € 130.000 k.k.

Poolmansweg 254

Foto: Funda
Foto: Funda

Deze gemoderniseerde tussenwoning ligt in de wijk Bruggert en heeft een erker in de woonkamer. Met drie slaapkamers en een mooie zolderruimte heb je alle ruimte als starter of gezin. De buitenruimte is wel wat kleiner, maar daarvoor krijg je een mooie badkamer terug op de begane grond, achter de bijkeuken.

Vraagprijs: € 169.000 k.k.

Kokkelmanlanden 77

Huizen die net te koop staan Kokkelmanlanden 77
Foto: Funda

Deze prachtige tussenwoning heeft drie slaapkamers en binnen is er veel ruimte. Je woont hier op loopafstand van het winkelcentrum in Wesselerbrink en Stroinkslanden. De mooi aangelegde achtertuin ligt op het westen, waardoor je ’s avonds ook zon hebt!

Vraagprijs: € 215.000 k.k.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.