Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze huizen in Enschede staan te koop voor minder dan twee ton

Door Jannike Huisman 1 januari 2018

Om een leuk huis in Enschede te vinden, hoef je niet altijd een berg geld te hebben. In Enschede staan genoeg leuke (starters-)huizen te koop voor minder dan twee ton. Wij hebben vijf goedkope woningen voor je op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bijzonder wonen

Huizen onder de 2 ton
Foto: Funda

Dit appartement aan de Stadsmatenstraat heeft uitzicht op het mooie Volkspark. De woning ligt in het gemeentelijk monument ‘Flatgebouw Koningin Wilhemlina’ en is een bijzondere plek om te wonen. Naast dat je het park in je ‘achtertuin’ hebt, ben je ook zo in het centrum van Enschede.

Vraagprijs: € 169.000 k.k.

Drive-in-woning

Huizen onder de 2 ton
Foto: Funda

Deze drive-in-woning aan de Haarlebrink in de wijk Wesslerbrink is ideaal voor starters. Op de eerste verdieping is de woonkamer met keuken en op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers. Beneden is een garage, een handige hobbykamer en een ruime tuin op het zuiden.

Vraagprijs: € 125.000 k.k.

Lekker klussen

Huizen onder de 2 ton
Foto: Funda

Als je van klussen houdt dan is deze woning uit 1909 zeker iets voor jou. De vorige eigenaar is al wel begonnen met de verbouwing, maar deze is nog niet af. Het huis heeft twee slaapkamers en een achtertuin op het zuiden.

Vraagprijs: € 139.000 k.k.

Moderne woning

Huizen onder de 2 ton
Foto: Funda

In een rustige straat in de wijk Wesselerbrink staat deze moderne tussenwoning voor minder dan twee ton te koop. Het huis heeft kunststof kozijnen, isolerende beglazing en een compleet nieuwe keuken uit 2016. Daarnaast vind je er drie slaapkamers, een zolder en een nette tuin op het oosten.

Vraagprijs: € 169.000 k.k.

Kleine tuin

Huizen onder de 2 ton
Foto: Funda

Als je geen fan van tuinieren bent, dan is dit huis aan de Holtwiklanden wat voor jou. De woning heeft een kleine tuin, maar ligt aan de rand van Enschede waardoor je zo in het buitengebied bent. In het huis zelf vind je een ruime woonkamer en woonkeuken, twee mooie slaapkamers en een zolder.

Vraagprijs: € 137.000 k.k.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.