Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daar zit een luchtje aan! Zo voorkom je een vervelende rioollucht in huis

Aangeboden door Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening 1 augustus 2019

Heb jij last van een smerige rioollucht in huis? Dat is erg vervelend, vooral wanneer de oorzaak niet direct duidelijk is. Nijhuis Rioolreiniging brengt de oorzaak en de locatie van het probleem snel in kaart, zodat er doelgericht een reparatie kan plaatsvinden.

Oorzaken van een rioollucht in huis

Een smerige rioollucht in huis kan verschillende oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lekkage. Overal waar waterleidingen lopen, bestaat de kans op lekkage en stankoverlast. Controleer dus niet alleen de meest voor de hand liggende plekken, zoals het toilet of de vaatwasser. De lekkage kan zich bijvoorbeeld ook in de kruipruimte bevinden.

Gebrekkige ontluchting

Rioollucht kan ook het gevolg zijn van problemen met de ontluchting van het riool. Gassen in het rioleringsstelsel kunnen via het sanitair het huis in komen, met de welbekende stank als gevolg. Regelmatig ontluchten voorkomt deze klachten. Nijhuis Rioolreiniging voert deze werkzaamheden vakkundig voor je uit.

Nijhuis Rioolreiniging, Rioolaanleg & Dienstverlening
Foto: Facebook Nijhuis Rioolreiniging, Rioolaanleg & Dienstverlening

Verstopt riool

Spoelt het toilet niet goed door of hoor je een borrelend geluid bij het afvoerputje van de douche? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een verstopt riool. En de lucht die daarmee gepaard gaat, is niet mis. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door het gebruik van teveel wc papier, maandverband of tampons. Ook geurblokjes en wc-borstels die afgebroken zijn worden regelmatig door het serviceteam uit de toiletpot gehaald.

De oplossing

Maar hoe weet je nou welke van deze drie oorzaken de boosdoener is bij jou in huis? Dat probleem lost Nijhuis Rioolreiniging voor je op! Ze sporen niet alleen de veroorzaker van de stank en wateroverlast op, ze bestrijden tevens de symptomen. Ook voor vochtproblemen en schimmels kun je bij dit allround ontstoppingsbedrijf terecht. Met hun geavanceerde apparatuur en gereedschappen kunnen ze elke klus aan, van groot tot klein. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken via 053 – 461 88 61 of via dit contactformulier.

adv.