Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Connected keuken: zo bedien je met je telefoon je keukenapparatuur

Aangeboden door Keuken Totaal Enschede 8 juni 2020

Hoe fijn zou het zijn als je vanuit de supermarkt even snel in je koelkast kan kijken om te checken of je nog genoeg melk in huis hebt? Of dat je vanuit de auto alvast het ovengerecht op kunt warmen, zodat je bij thuiskomt gelijk kunt gaan eten? Met de connected keuken is dit allemaal mogelijk.

Je hoeft tegenwoordig niet meer fysiek in huis te zijn om de vaatwasser aan te zetten, te stofzuigen of de koelkast een graadje lager te zetten. Want met Home Connect kun je al jouw huishoudelijke apparatuur via een handige app bedienen. Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van zo’n connected keuken? Keuken Totaal in Enschede heeft meerdere modellen in hun showroom staan.

Zo werkt het

Een connected keuken bestaat uit slimme apparatuur die zowel handmatig als via de app te bedienen is. Zo staat de keukenapparatuur via het wifi-netwerk met jouw smartphone in verbinding. Met een paar simpele handelingen stel jij in wanneer de vaatwasser gaat draaien of dat de koelkast minder energie moet gaan verbruiken. Zelfs koken wordt via Home Connect nóg leuker, want in de app kun je de lekkerste recepten bewaren. En de juiste temperatuur en bereidingstijd is ook direct in te stellen. Zo weet je zeker dat jouw biefstuk medium/rare gebakken is en niet dezelfde structuur heeft als een schoenzool.

Tekst gaat verder onder afbeelding

mobiele telefoon
Foto: Unsplash

Van camera in je koelkast tot je eigen barista aan huis

Wat heel prettig is aan een connected keuken, is dat je zelf beslist welke apparatuur via Home Connect aangestuurd moet worden. Zo zou je bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe keuken voor een gewone koelkast kunnen gaan, maar dan wel een connected vaatwasser kunnen laten plaatsen. Of je vervangt je bestaande combi-oven met een slimme variant die je kunt verbinden met Home Connect. Deze slimme apparatuur is niet heel veel duurder dan een standaard variant, maar het biedt je wel extra gemak.

Want met de ingebouwde camera in je moderne koelkast zie je in één oogopslag welke producten je nog moet halen als je al door de supermarkt loopt. Of je zet de koelkast net een tikkeltje kouder, zodat je na het sporten kunt genieten van een extra koud biertje. En zeg maar gedag tegen een simpele kop filterkoffie, want dankzij de koffiemachines met Home Connect geniet jij op ieder gewenst moment van heerlijke koffie. Wordt het een Australian flat white of een extra sterke Italiaanse espresso? De mogelijkheden zijn eindeloos én je kunt zo vanuit bed de koffiemachine aansturen.

Connected keukens bij Keuken Totaal in Enschede

Zowel de keukenapparatuur van Bosch en Siemens zijn geschikt voor connected keukens. Keuken Totaal in Enschede is een van de aangesloten partners die deze slimme technologie in het assortiment heeft. Dus kom gewoon eens langs bij de showroom in Enschede en laat je informeren over de mogelijkheden.

Lees ook

Tijd voor wat wooninspiratie: dit zijn de keukentrends voor 2020

Christiaan: ‘Het is niet mijn intentie om verder uit te breiden, maar meer een begrip in de regio te worden’


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keuken Totaal Enschede. Meer over Keuken Totaal Enschede ontdekken?

Keuken Totaal Enschede speciaalzaken

Gesloten09:00 - 18:00

De Ossenboer 32, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.