Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij 5 prachtige droomkeukens van Keuken Totaal in Enschede

Aangeboden door Keuken Totaal Enschede 4 september 2020

Van een stoere donkere keuken met goudkleurige accessoires tot een landelijke keuken met een ingebouwde wijnkoeler. Als het om droomkeukens gaat, is er zo ontzettend veel mogelijk. Bij Keuken Totaal in Enschede weten zij jouw wensen haarfijn om te zetten naar een prachtige keuken waar jij nog jarenlang plezier van hebt.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Het kopen van een nieuwe keuken is een serieuze uitgave. Het is daarom erg belangrijk dat de keuken perfect aansluit bij jouw wensen en woonstijl. Het team van Keuken Totaal Enschede denkt dan ook tot in de kleinste details met je mee. Om je alvast een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, lichten we in dit artikel een aantal prachtige keukens uit.

Zwart met goud

Jarenlang was de witte keuken enorm populair, maar tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een zwarte of andere donkerkleurige keuken. En wat ziet het er mooi uit! De kookplaat van onderstaande keuken is verstopt achter een deur en de zwarte spoelbak en Quooker maken het helemaal af. In de apparatuurwand is de vaatwasser op hoogte ingebouwd.

Foto: Keuken Totaal Enschede

Wijnkoeler en geïntegreerde afzuiging

Wil jij graag een kookeiland, maar wil je niet tegen een afzuigkap aankijken? Kies dan voor een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat. Alle etensluchten worden nog steeds doeltreffend weggenomen én jouw droomkeuken oogt ruim en open. Onderstaande keuken is voorzien van het nieuwste model kookplaat met afzuiging en beschikt daarnaast over een ingebouwde wijnkoeler. Op deze manier zijn jouw wijntjes altijd perfect gekoeld.

Foto: Keuken Totaal Enschede

Betonlook

Een van de keukentrends voor 2020 is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan veel hout, beton en marmer. Het contrast tussen een hard en zacht materiaal maakt dat de keuken heel chique oogt. Daarnaast straalt het ook rust en warmte uit. Op onderstaande foto’s zie je een keuken met hoge onderkasten in Ferro Blaustahl (een magnetisch metaalfront) en Bokmerk-achterwanden.

Foto: Keuken Totaal Enschede

Met breakfast bar

In veel Nederlandse woningen vind je een traditionele eettafel, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een breakfast bar in je keuken te plaatsen. Aan deze hoge tafel kun je uiteraard niet alleen ontbijten, maar ook lunchen en dineren. Het neemt minder ruimte in beslag dan een gewone eettafel en staat bovendien erg gezellig. Het grootste voordeel van zo’n breakfast bar is dat je nog steeds contact kunt hebben met je gasten wanneer je bijvoorbeeld een etentje organiseert.

Foto: Keuken Totaal Enschede

Speel met licht

Bestaat de verlichting in jouw keuken momenteel uit een plafondlamp en een lichtje in de afzuigkap? Ga een stapje verder en voeg mooie LED-strips aan je keuken toe. Door de verlichting boven of onder de kasten en onder het werkblad te plaatsen, krijg je een speels effect en meer diepte in de keuken. Het zorgt tevens voor sfeer en maakt dat een heel strakke keuken gezelliger en knusser aanvoelt.

Foto: Keuken Totaal Enschede
De moderne keuken is een woonkeuken waarin geleefd mag worden. Foto: Nolte Keukens

Maak jouw droomkeuken werkelijkheid

Wil jij graag meer inspiratie opdoen of heb je jouw droomkeuken al gespot? Kom dan langs bij Keuken Totaal Enschede om jouw wensen door te spreken. Door de jarenlange ervaring weten de adviseurs jouw ideeën haarfijn naar een prachtig 3D-ontwerp te vertalen. En als het definitieve ontwerp is goedgekeurd, kan jouw droomkeuken werkelijkheid worden!

Keuken Totaal Enschede_1
Het team van Keuken Totaal Enschede

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keuken Totaal Enschede. Meer over Keuken Totaal Enschede ontdekken?

Keuken Totaal Enschede speciaalzaken

Gesloten09:00 - 18:00

De Ossenboer 32, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.