Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x wooninspiratie voor de mooiste vloeren

Aangeboden door Decokay Eijssink 12 augustus 2019

Een vloer is letterlijk en figuurlijk de basis waar je je interieur op bouwt. Het is een enorme klus om een vloer te vervangen en daarom kies je voor een vloer waar je nog jaren plezier van hebt. Of je nu kiest voor een pvc-vloer met visgraat motief of op zoek bent naar tapijt van zuiver wol, Decokay Eijssink heeft het in de collectie.

Vloeren bij Decokay Eijssink

In de uitgebreide collectie vloerbedekking van Decokay Eijssink vind je zeker een vloer die past bij jouw smaak, woonstijl en budget. Je kunt kiezen uit verschillende pvc-vloeren, tapijt, vinyl vloeren en laminaat. Last van keuzestress? Nergens voor nodig, want de professionele adviseurs denken graag met je mee. Leuk extraatje, dankzij de legservice van Decokay Eijssink heb jij geen omkijken meer naar je vloer. Ideaal!

pvc-vloeren

Dit type vloer is erg onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast. Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, is pvc bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. En er is tegenwoordig een heel ruim aanbod in dessins. Wist je dat je zelfs een trendy visgraat vloer en betoonlook vloeren als pvc-vloer verkrijgbaar zijn? Ook zijn deze vloeren erg geschikt voor vloerverwarming.

pvc vloer decokay eijssink
pvc-vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast

Laminaat

Jarenlang had laminaat het imago van een ‘plastic houten vloer,’ maar die tijd ligt achter ons. Dankzij het gebruik van oppervlaktestructuren en dessins is het laminaat van tegenwoordig bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hierdoor ziet de vloer er natuurgetrouwer uit. Zie je een knoest, dan voel je hem ook.

Vinyl

Kwaliteit, gemak en design komen samen in een vinyl vloeren. Vinyl is een vloer van kunststof, met een sterke toplaag, die geschikt is voor elke kamer. Dankzij de prachtige prints zijn vinylvloeren niet van echt hout of steen te onderscheiden. Bij vinyl kun je kiezen tussen tegels, stroken of kamerbreed. Kamerbreed vinyl is vier meter breed en kan tot veertig vierkante meter naadloos worden gelegd. Op deze manier vormt het een strak geheel.

interfloor_tapijt_met_betonlook
Ook met tapijt kun je de betonlook in huis halen

Tapijt

Wil jij liever dat jouw vloer zachtheid en warmte uitstraalt? Kies dan voor tapijt. Tapijt is allesbehalve oubollig, want het is in veel moderne kleuren en in trendy dessins verkrijgbaar. Zelfs de betonlook en marmerlook zijn in tapijt leverbaar!

Vloerkleden

Bijna iedereen kiest voor harde vloeren en dat is heel bepalend voor de akoestiek in huis. Je wilt natuurlijk niet dat jouw woning een klankkast wordt en daarom is het belangrijk om textiel toe te passen in het interieur. Dit doe je door bijvoorbeeld gordijnen op te hangen en vloerkleden aan te schaffen. Decokay Eijssink krijgt twee keer per jaar een nieuwe collectie vloerkleden binnen, dus je bent altijd verzekerd van de laatste trends. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de prachtige nieuwe collectie vloerkleden van Brink & Campman. Wedden dat jouw nieuwe eye-catcher ertussen zit?

Foto: Facebook Brink & Campman

Meer over Decokay Eijssink ontdekken?

Decokay Eijssink woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Schuttersveld 16, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.