Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x tuinideeën voor een zomerse tuin

Aangeboden door Twente Schuttingen 16 juli 2019

Kijk jij ook zo uit naar die gezellige zomeravonden waarbij je lang buiten kunt zitten? Met de volgende vijf tuinideeën wil je jouw tuin deze zomer helemaal niet meer verlaten.

Overkapping

Een knusse overkapping zorgt niet alleen voor die nodige schaduw wanneer de zon volop schijnt, ook ’s avonds koelt het hieronder minder snel af. Maak jouw overkapping helemaal eigen met leuke woondecoratie, gezellige lampjes en mooie planten.

Houten vlonders

Of je nu een tuin, terras of een balkon hebt, met hout kun je het altijd fraai decoreren. Houten vlonders geven jouw tuin gelijk een warme en zomerse uitstraling. Leg de planken bijvoorbeeld in de breedte om je tuin optisch groter te laten lijken.

Donkere schutting

Vind jij schuttingen maar saai? Dan heb jij de schuttingen van Twente Schuttingen nog niet gezien! Dit bedrijf in Enschede levert uiteenlopende verticale en horizontale schuttingen in diverse houtsoorten en kleuren. Een zwarte schutting oogt niet alleen stijlvol, maar laat groen ook écht knallen. Hang een aantal hangplantjes aan een rek en laat een klimop speels zijn weg omhoog vinden. Helemaal van deze tijd!

Grote bloembakken

Een aantal kleine plantjes in de tuin staat natuurlijk hartstikke gezellig, maar als je echt een statement wilt maken kies je voor een grote plant. Met zo’n mooie palmboom of jonge olijfboom waan je je gelijk in het Mediterraanse gebied.

Sfeerverlichting

Ook wanneer het donker wordt wil je van je tuin kunnen genieten. Vergeet daarom niet om de nodige verlichting aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld met slim geplaatste spotjes of hang een sfeervolle prikkabel onder jouw overkapping.

Twente Schuttingen

Heb jij inspiratie opgedaan voor jouw eigen tuin? Bekijk online de catalogus van Twente Schuttingen of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Bij Twente Schuttingen ben je verzekerd van een duidelijke prijslijst. Omdat alle blokhutten en overkappingen maatwerk zijn, geldt hierbij prijs op aanvraag. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Foto: Twente Schuttingen
Foto: Unsplash

Meer over Twente Schuttingen ontdekken?

Twente Schuttingen klusbedrijven

Gesloten09:00 - 16:00

Haaksbergerstraat 811, Enschede

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.