4 redenen waarom je op tweede paasdag wél een bezoekje wilt brengen aan deze woonwinkel

Aangeboden door Schippers Lifestyle 10 april 2019

Vanaf 19 april tot en met 22 april kunnen we genieten van een extra lang weekend. Maar weet je na alle paasbrunches en familiebezoeken niet meer wat je moet doen? Woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede is op tweede paasdag gewoon geopend.

Zonder stress

Op de een of andere manier bezoekt half Nederland met Pasen de woonboulevard. Voordat je überhaupt één stap in een woonwinkel hebt gezet, heb je al ruzie gemaakt om een parkeerplaats, sluit je achteraan de rij voor een karretje en irriteer je je aan het langzame tempo van andere bezoekers. Kortom, niet de meest relaxte bezigheid voor je vrije dag!

Gelukkig heb je daar bij Schippers Lifestyle geen last van. Deze woonwinkel in Enschede staat niet op de woonboulevard, maar is gevestigd op het Euregio terrein tussen Enschede en Glanerbrug. Doordat er geen andere woonwinkels in de buurt zitten, hoef je niet te strijden om een parkeerplek. Wel zo prettig!

Schippers Lifestyle Enschede 7

Ruime woonwinkel

Zodra je aan komt rijden, zie je al gelijk hoe groot deze woonwinkel is. Wat 25 jaar geleden begon als een meubelmakerij met bescheiden showroom is inmiddels uitgegroeid tot een ruime woonwinkel van 1500 vierkante meter. Je kunt hier 30 sfeerkamers bekijken en let hierbij vooral op de details. “Veel elementen in de woonwinkel heb ik zelf gemaakt,” zegt eigenaar Bob van Schippers Lifestyle.

Laagdrempelig

Zodra je Schippers Lifestyle binnenstapt, ervaar je gelijk de gezellige en huiselijke sfeer. “Ik vind het belangrijk dat klanten zich welkom voelen. Ze weten precies wat ze aan me hebben. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, zeg ik altijd,” legt de nuchtere Enschedeër uit. Dus als je gewoon inspiratie op wilt doen of gericht naar iets op zoek bent, het personeel van Schippers Lifestyle laat je hierin vrij.

Constante prijs-kwaliteitsverhouding

Bob kiest zijn assortiment zorgvuldig uit. In de woonwinkel vind je een mooie mix van landelijke meubels met industriële design. “Ik houd mij constant bezig met de laatste woontrends. Doordat ik al jaren samenwerk met vaste leveranciers, blijft de prijs-kwaliteitsverhouding constant.”

Dus ga er tweede paasdag lekker op uit en breng een ontspannen bezoekje aan Schippers Lifestyle in Enschede. Deze woonwinkel is tweede paasdag geopend tussen 11.00 uur en 17.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schippers Lifestyle. Meer over Schippers Lifestyle ontdekken?

Schippers Lifestyle woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Lenteweg 28, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.