Te schattig! Deze nieuwe musthaves mogen niet ontbreken bij jouw babyuitzet

Aangeboden door Ooievaar&Co 10 april 2019

Wanneer het om de aanschaf van babyspullen gaat, kun je als kersverse ouder helemaal losgaan. Het ene pakje is nog schattiger dan het andere en ook qua accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak jouw babyuitzet compleet met deze nieuwe musthaves van Ooievaar & Co.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

BIBS fopspenen

Je hebt de BIBS fopspeen vast al eens voorbij zien komen op Instagram. Deze vintage speen is gemaakt van natuurrubber, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren en heeft de vorm van een borst. Daarnaast is het zo ontwikkeld dat het de zuigreflex van de baby ondersteunt. Omdat de schild rond is en wegloopt van het gezichtje, krijgt de huid voldoende lucht en zal de huid ook minder snel of helemaal niet irriteren. 

BIBS fopspeen
De BIBS fopspeen is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Chewies and More

Ook Chewies and More is nieuw bij Ooievaar & Co. Verkrijgbaar zijn onder andere de leren speenkoorden die geweldig te combineren zijn met de BIBS fopspeen. Tevens heeft Ooievaar & Co de gecertificeerde bijtringen van Chewies and More in het assortiment. Deze zijn handgemaakt in Nederland en gemaakt van siliconen en super glad geschuurd beukenhout.

Nieuwe collectie

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleertjes! Voor het voorjaar en de zomer heeft Ooievaar & Co leuke kleding in mooie vrolijke pasteltinten. Neem bijvoorbeeld de nieuwe collectie van Jollein. Lange en korte broekjes, truitjes en t-shirts die allemaal met elkaar te combineren zijn. Zijn ze niet schattig?

kleding jollein

Koeka deken

Wat zeker niet mag ontbreken in jouw babyuitzet is de stijlvolle Koeka deken. Deze dekens zijn verkrijgbaar voor ledikanten en wiegjes en je kunt kiezen uit verschillende hippe kleuren. Eigenaresse Corrine geeft regelmatig workshops over veilig slapen, zodat je precies welk matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken. Bekijk hier de data van deze workshop en meld je aan. Als dank voor jouw komst krijg je een leuk kleinigheidje mee.

koeka deken

 

veilig slapen

Veilig slapen: alles wat je wilt weten over veilig beddengoed voor je baby

Wiegendood is een van de grootste angsten van een ouder. Veel bedrijven spelen hier handig op in doo...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ooievaar&Co. Meer over Ooievaar&Co ontdekken?

Ooievaar&Co cadeauwinkels

Nu gesloten09:00 - 21:00

Lipperkerkstraat 28-30, Enschede

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.