Sieraad of horloge stuk? Juwelier Anneveld voert alle reparaties uit in eigen atelier

Aangeboden door Juwelier Anneveld 18 januari 2019

Is de sluiting van jouw armband kapot of zit er een barst in het horlogeglas? Laat het dan repareren bij Juwelier Anneveld. Goudsmid en horlogemaker Paul Anneveld voert alle reparaties uit in zijn eigen atelier.

Veel kennis van zaken

Juwelier Anneveld bestaat al sinds 1940. Op 23-jarige leeftijd nam Paul Anneveld als jongste zoon het bedrijf van zijn ouders over. Wanneer je al op zo’n jonge leeftijd in het vak gerold bent, beschik je over veel kennis en vaardigheden. Paul weet zelfs raad met oudere uurwerken, horloges, antieke sieraden en klokken. “Antieke sieraden kan ik restaureren en oudere horloges en uurwerken kunnen in veel gevallen weer gerepareerd worden. Dit is mogelijk omdat wij over uurwerkdocumentatie beschikken. Daarnaast hebben wij nog veel uurwerkonderdelen in huis,” legt Paul uit.

Eigen atelier

De reparatie van sieraden en horloges wordt dus niet uitbesteed aan een derde partij. Wat ook erg prettig is: vrijwel voor iedere beschadiging heeft Juwelier Anneveld een passende oplossing. “Een sieraad moet wel héél oud zijn, willen we de onderdelen niet op voorraad hebben,” zegt Paul’s vrouw lachend. En duurt het dan lang voordat je jouw favoriete gouden sieraad weer kunt dragen? Paul: “Nee hoor. Begin van de week gebracht, is eind van de week ophalen.”

Naast reparaties ook nieuw ontwerp mogelijk

Mankeert er niks aan jouw huidige sieraden, maar zou je graag iets nieuws willen dragen? Ook dat is mogelijk bij Juwelier Anneveld! Paul kan iedere schets vertalen naar een tastbaar sieraad. Zo kun je bijvoorbeeld oud goud om laten smelten en er iets nieuws van maken. “Een tijdje geleden kwam er een dame bij ons in de zaak met gouden sieraden van haar overleden moeder. We hebben het goud omgesmolten en er drie identieke ringen voor haar kinderen van gemaakt. Op deze manier krijgt oud goud een nieuw leven.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Juwelier Anneveld. Meer over Juwelier Anneveld ontdekken?

Juwelier Anneveld juweliers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Burgemeester van Veenlaan 96, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.