Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar! De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay is begonnen

Door Rebecca de Graaf 7 oktober 2019

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij Hudson’s Bay is de opheffingsuitverkoop afgelopen zaterdag begonnen. 

Opheffingsuitverkoop

Op 8 maart 2018 opende Hudson’s Bay haar deuren in Enschede, maar de winkel zal spoedig uit het straatbeeld verdwijnen. De opheffingsuitverkoop duurt tot en met 31 december, want dan zegt Hudson’s Bay echt ‘ajuus en bedankt’ tegen Enschede en de rest van Nederland. Bijna alles is afgeprijsd, behalve geselecteerde merken zoals Calvin Klein.

Klantbestellingen

Zie je een geweldige jas, maar hebben ze hem niet meer in je maat? Helaas kan het dan niet meer worden besteld in een andere winkel, zo meldt Hudson’s Bay. Sinds 1 oktober doet de keten niet meer aan klantbestellingen uit andere vestigingen.

Webshop uit de lucht

Ben je liever iemand die lekker makkelijk je hele herfstgarderobe online bij elkaar shopt? Dat gaat je niet meer lukken bij Hudson’s Bay. Sinds 19 september is de webshop uit de lucht. Het warenhuis steekt hun energie nu in de fysieke locaties, waaronder die in Enschede. Let op: wil je iets terugbrengen dat je in de webshop gekocht hebt? Dat kan sinds 1 oktober alleen nog maar als het kapot is.

Nieuwe invulling

Welke nieuwe invulling het pand aan het Van Heekplein in 2020 gaat krijgen, is nog niet bekend. We vroegen onze lezers wat zij graag in dit pand zouden zien. Van alle inzendingen hebben we dit lijstje kunnen maken.

Kerstwinkel Rudloph pop-up

Een overzicht: deze zaken gingen open in september

Aan het einde van elke maand blikken we even terug: wat ging er allemaal open in Enschede? Zijn er o...
Opening Hudson's Bay Enschede

Feest bij de opening van Hudson’s Bay in Enschede [video]

Het warenhuis Hudson's Bay opende op 8 maart de deuren. 's ochtends bij de feestelijke opening stond...
cool cat

Leuk! Het oude CoolCat-pand staat niet langer leeg

Deze zomer sloot CoolCat haar deuren, maar lang heeft het pand niet leeggestaan. Vandaag spotten wij...

Meer over

Winkelen

adv.