Het grootste assortiment naaimachines van Oost-Nederland vind je bij Schuring Naaimachines

Aangeboden door Schuring Naaimachines & Inspiratie 5 oktober 2018

Doordat naaisters creatiever worden en hun naaiwerk graag naar een hoger niveau willen tillen, worden ook de naaimachines geavanceerder. Bij Schuring Naaimachines & Inspiratie ben je het hele jaar door verzekerd van de allernieuwste naaimachines.

Schuring Naaimachines & Inspiratie

In 1961 is Schuring Naaimachines opgericht door Harry Schuring en inmiddels zet de tweede generatie het bedrijf voort. “Onze winkel levert al meer dan vijftig jaar naaimachines en de service die daar bij hoort. Wij zijn er trots op dat we onze klanten het grootste assortiment naaimachines van Oost-Nederland kunnen aanbieden,” zegt Michel Schuring enthousiast.

feer-impressie-schuring-naaimachines-18
Foto: Schuring Naaimachines & Inspiratie

Allernieuwste machines van PFAFF

Op 18 oktober introduceert het team van Schuring Naaimachines & Inspiratie met trots de nieuwste machines van PFAFF. “De PFAFF expression lijn is in een nieuw modern jasje gestoken,” vertelt Michel. “De naai mogelijkheden zijn uitgebreider dan de vorige versie van de expression lijn en de machines zijn voorzien van de allernieuwste technologie.”

PFAFF expression lijn 

Zo zijn beide machines heel overzichtelijk te bedienen via een kleuren touchscreen. Daarnaast wordt de draadspanning automatisch afgesteld. Ook de draden knipt de naaimachine automatisch af en het naaivoetje kan vanzelf omhoog en omlaag bewegen.

sfeer-impressie-schuring-naaimachines-54
Foto: Schuring Naaimachines & Inspiratie

VIP avond

“Half oktober verwachten wij de nieuwe PFAFF expression lijn in onze winkel en dat vieren wij met een speciale avond. Iedereen kan onder het genot van een hapje en drankje de machines komen bewonderenTijdens deze avond demonstreren Nathalie en José de naaimachines. Natuurlijk is er ook ruimte voor onze klanten om achter de naaimachine te zitten,” legt Michel uit.

Voor de eerste acht snelle beslissers is er een mooi cadeau. Zij ontvangen de exclusieve expression box ter waarde van € 199,- cadeau bij aankoop van de nieuwe PFAFF expression naaimachine!

  • Waar? Schuring Naaimachines & Inspiratie
  • Wanneer? 18 oktober
  • Hoe laat? 17.00 uur – 20.30 uur
  • Kosten? Gratis!
team-schuring-naaimachines-inspiratie

Tablet-achtige bediening, cloudopslag en wifi: dit is de naaimachine anno 2018

Hoe makkelijk zou het zijn wanneer een naaimachine je stap voor stap uitlegt hoe je kleding moet naa...

Schuring Naaimachines & Inspiratie

Nu gesloten13:00 - 18:00

Korte Hengelosestraat 23, Enschede

adv.