Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkoper, maar zeker niet minder mooi: 6 x ringen van edelstaal, titanium of keramiek

Aangeboden door UNI10 Edelsmid 22 oktober 2020

Ben jij op zoek naar een prachtige (trouw)ring, maar wil je liever niet de hoofdprijs betalen? Een ring van edelstaal, titanium, keramiek of zilver is een mooi alternatief. Bij UNI10 Edelsmid werken ze veelvuldig met deze materialen. “Zo heb je al een trouwringset van titanium voor een paar honderd euro.”

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Nu de goudprijs zo enorm gestegen is, kan het best even slikken zijn wanneer je naar het prijskaartje van een gouden ring kijkt. Je kunt natuurlijk wat langer blijven doorsparen voor dat ene gouden exemplaar óf je kijkt naar de ringen die gemaakt zijn van minder kostbaar materiaal.

Kwestie van perspectief

Want ook met keramiek, edelstaal of titanium kun je de mooiste ontwerpen laten maken. Neem bijvoorbeeld de Me~You ring van Brech. Vanaf de bovenkant zie je een uniek lijnenpatroon. Maar als je de ring vanaf de zijkant bekijkt, dan zie je duidelijk een voornaam verschijnen.

meyou-Brech-staand-loodrecht

2thepoint

Het is ook mogelijk om een kleine hoeveelheid goud of zelfs een diamant in een ring van edelstaal te verwerken. Je hoeft hier geeneens nieuw goud voor te gebruiken. Om de kosten te dekken zou je er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om oude gouden sieraden om te laten smelten en dit goud in het nieuwe ontwerp op te nemen.

2thepoint

Technisch keramiek

De TC Blend ringen zijn gemaakt van technisch keramiek. Dit materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld voor de hitteschilden van spaceshuttles. Het is keihard en heel sterk. Als je het polijst krijgt het een diepe olieachtige glans en gematteerd heeft het een donkergrijze kleur. Daarnaast kun je technisch keramiek ook weer mooi combineren met goud of edelstaal of een diamant. Wist je trouwens dat UNI10 de gravering in jullie eigen handschrift kan uitvoeren?

TC-Blend-Brech-w4

Trouwringset voor €310,-

Deze trouwringen zijn van titanium gemaakt. Het design is simpel, maar superstrak afgewerkt. Zelfs met de toevoeging van drie diamanten is deze set niet duurder dan €310,-. Het geld dat je hiermee bespaard hebt, kun je mooi weer in de bruiloft zelf stoppen!

titanium trouwring

Dau Berlin

Ook de ringen van Dau Berlin zijn met verschillende materialen te combineren, zoals goud, titanium of zilver.

Ringen van Dau Berlin

Ringen van edelstaal

Edelstalen ringen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gravure aan de zijkant of de binnenkant van de ring te zetten. Ook is het mogelijk om een diamant toe te voegen. Kom gewoon eens langs bij UNI10 Edelsmid om jouw wensen te bespreken. Ze beschikken over een ruime collectie sieraden en daarnaast is het ook mogelijk om jouw eigen persoonlijke sieraad te laten ontwerpen.

ringen edelstaal

Lees ook:

mensen achter UNI10

Dit zijn de mensen achter UNI10: ‘We vormen echt een team met elkaar’

Tineke Hessels is de eigenaresse van UNI10 Edelsmid en haar atelier zit al bijna veertien jaar in he...
mensen achter UNI10

UNI10 Edelsmid creëert niet alleen sieraden, maar voert ook reparaties uit

Je wist waarschijnlijk al dat UNI10 Edelsmid bekend staat om de unieke sieraden die je er kunt laten...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door UNI10 Edelsmid. Meer over UNI10 Edelsmid ontdekken?

UNI10 Edelsmid juweliers

Gesloten10:30 - 21:00

Haverstraatpassage 27B, Enschede

Bekijk meer:juweliers
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.