Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op zoek naar de ultieme toys for boys? Hier moet je zijn!

Aangeboden door RC Racing Twente 28 oktober 2019

Mannen, hoe jong of oud ze ook zijn, blijven nou eenmaal gek van alles wat op afstand bestuurbaar is. Online is er veel verkrijgbaar, maar als je voor echte service en kwaliteit gaat dan breng je een bezoekje aan RC Racing Twente in Enschede. Hier vind je alleen maar gave toys for boys waar jouw mannenhart (of die van je partner of zoon) sneller van gaat kloppen!

Toys for boys

RC Racing Twente is de modelbouw expert op het gebied van RC Traxxas auto’s, drones, vliegtuigen, boten, helikopters, Yuneec Quadcopters, Spektrum zenders en Arrma auto’s. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, zij hebben het gegarandeerd in het assortiment. Hier vind je bijvoorbeeld ook exclusieve merken die andere aanbieders niet hebben, zoals de Yuneec H520 Hexacopter.

RC Racing Twente 2

Gerund door échte liefhebbers

De mannen achter dit bedrijf zijn enorm gepassioneerd en hebben veel kennis van zaken. “Het is ontzettend leuk om iedere dag met andere enthousiastelingen in contact te komen. Spullen verkopen is leuk, maar een band opbouwen met onze klanten is veel belangrijker,” legt eigenaar Erik uit. Juist doordat het team van RC Racing Twente over zoveel kennis beschikt, kunnen ze hun klanten eerlijk en oprecht advies geven. Het is dan ook niet vreemd dat andere enthousiastelingen van heinde en ver komen om hier hun collectie uit te breiden.

Snelle service

Naast het uitgebreide assortiment staat RC Racing Twente ook bekend om hun supersnelle service. Drone liefhebber Clemens is één van de vaste gezichten die regelmatig in deze winkel te vinden is. “De service is hier echt op en top,” zegt de Enschedeër enthousiast. “Ze denken enorm met je mee om de drone te vinden die bij jouw wensen aansluit. Ook als er iets kapot gaat of niet goed werkt, wordt er meteen actie ondernomen. Zo kreeg ik laatst een foutmelding te zien waarbij de zender geen connectie kon maken met de telefoon. Ze hebben de drone nagekeken en binnen no-time teruggestuurd naar de fabrikant in Duitsland. Omdat ik iedere dag vlieg, mocht ik een nieuw model uit de winkel lenen totdat het probleem opgelost was. Dat noem ik nog eens service!”

Foto: Patrick Boonstra
Erik en Erik van RC Racing Twente

Meer over RC Racing Twente ontdekken?

RC Racing Twente speciaalzaken

Geopend12:00 - 17:00

Josinkstraat 84, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.