RC Racing Twente: dé winkel voor het perfecte Vaderdag cadeau

Aangeboden door RC Racing Twente 11 juni 2019

Op zondag 16 juni is het Vaderdag en dan wil je je vader verrassen met een mooi cadeau. Mannen, hoe jong of oud ze ook zijn, blijven nou eenmaal gek van alles wat op afstand bestuurbaar is. Dus met een Vaderdag cadeau van RC Racing Twente scoor je sowieso punten!

RC Racing Twente

RC Racing Twente is de modelbouw expert op het gebied van RC Traxxas auto’s, drones, vliegtuigen, boten, helikopters, Yuneec Quadcopters, Spektrum zenders en Arrma auto’s. De mannen achter dit bedrijf zijn enorm gepassioneerd en hebben veel kennis van zaken. Daarom kunnen ze hun klanten eerlijk en oprecht advies geven. Het is dan ook niet vreemd dat andere enthousiastelingen van heinde en ver komen om hier hun collectie uit te breiden.

Origineel Vaderdag cadeau

Tien jaar geleden verkocht RC Racing Twente alleen op afstand bestuurbare auto’s, maar al snel werd het assortiment uitgebreid met boten, helikopters, vliegtuigen en drones. “De technologie ontwikkelt zich ontzettend snel. Drones kunnen tegenwoordig snelheden boven de 100 km/u bereiken en ze worden voor verschillende doeleinden ingezet. Zo vind je bij ons merken die andere aanbieders niet hebben. Neem bijvoorbeeld deze oranje drone. Die kun je slechts op vier andere plekken in Nederland kopen,” zegt eigenaar Erik trots.

Elektronica en toebehoren

Naast het uitgebreide assortiment toys for boys verkoopt deze speciaalzaak ook veel verschillende zenders, ontvangers, accu’s en ander toebehoren. Voor minder dan een tientje heb je al een handig kabeltje waar jouw vader blij van wordt. Je kan het Vaderdag cadeau dus zo duur maken als je zelf wilt. Bekijk online het assortiment of kom langs in de winkel.

Foto: Facebook RC Racing Twente

Deze bijdrage wordt je aangeboden door RC Racing Twente. Meer over RC Racing Twente ontdekken?

RC Racing Twente speciaalzaken

Nu gesloten12:00 - 17:00

Josinkstraat 84, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.