Op deze manier kun je een gouden koningsketting dragen, zonder de koninklijke prijs ervoor te betalen

Aangeboden door ANRO Juweliers 3 april 2019

Wil jij een gouden koningsketting kopen die zowel in perfecte staat verkeert als betaalbaar is? Neem dan eens een kijkje bij ANRO Juweliers in Enschede. Zij beschikken namelijk over een zeer uitgebreide collectie gouden en zilveren koningskettingen.

ANRO Juweliers

ANRO Juweliers richt zich enkel op de in- en verkoop van PreLoved sierden. Deze juwelen zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk krijgt het sieraad een tweede leven. Deze sieraden worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden.

Gouden koningsketting kopen

Van alle sieraden die ANRO Juweliers in de collectie heeft, worden gouden koningskettingen het meest verkocht. Ze beschikken over een breed assortiment gouden sieraden. Bij de traditionele juwelier vind je zulke koningskettingen niet en al helemaal niet voor deze prijs.

Voor ieder budget

Zilveren koningskettingen zijn al verkrijgbaar voor minder dan 100,- euro. De prijs voor gouden koningsketting varieert tussen de 859,- euro en 7999,- euro. Neem online alvast een kijkje of maak een afspraak voor een bezichtiging. Alle sieraden worden kosteloos verzonden en je hebt de mogelijkheid om het sieraad binnen veertien dagen te retourneren. Niet goed, geld terug!

GOUDEN KONINGSKETTING 14 KARAAT - 65 CM
14 KARAAT BICOLOR GOUDEN PLATTE KONINGSKETTING - 72 CM
BICOLOR GOUDEN KONINGSKETTING 14 KARAAT - 63 CM

Deze bijdrage wordt je aangeboden door ANRO Juweliers. Meer over ANRO Juweliers ontdekken?

ANRO Juweliers juweliers

Vandaag gesloten

Oldenzaalsestraat 118B, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.