Op deze manier blijft jouw bikini ook na een frisse duik goed zitten

Aangeboden door Big Beautiful Underwear 18 april 2019

Het warme weer komt onze kant op, dus tijd om de bikini of badpak uit de kast te trekken! Je wilt natuurlijk dat jouw bikini er leuk uitziet én goed blijft zitten. Met deze tip wordt het onnodig hijsen aan jouw zwemkleding verleden tijd.

De juiste maat

Of jouw bikini op de juiste plaats blijft zitten, heeft te maken met de juiste maat van het bovenstukje. “Meten is weten, roepen we hier altijd,” zegt eigenaresse Mery van Big Beautiful Underwear enthousiast. “Of je nu voor een bikini komt of een bh, iedere klant die bij ons binnenkomt wordt opgemeten.” Volgens Mery draagt bijna negentig procent van de vrouwen een verkeerde bh maat. Het is dus ook niet zo gek dat de meeste bikinitops bij een frisse duik halverwege je middel eindigen.

big-beautiful-underwear
Betty (links) en Mery (rechts) zorgen er al 25 jaar voor dat iedere dame met de juiste bh de winkel verlaat

Grotere cupmaat

Big Beautiful Underwear is gespecialiseerd in lingerie, nachtkleding en badmode voor dames met een grote cupmaat. Dit is niet alleen geschikt voor de vollere vrouw, maar ook dames met maatje 36 kunnen een grote cupmaat hebben. Juist met een vollere cupmaat is het nóg belangrijker om voor badmode te kiezen die jouw boezem goed ondersteunt. Gelukkig beschikt deze lingeriewinkel over het ruimste assortiment in bijzondere maten van de regio. Veel van de badmode bij Big Beautiful Underwear is verkrijgbaar vanaf 36D tot en met een K-cup.

Vol zelfvertrouwen zonnen

Ook voor de dames die een beetje onzeker zijn over de probleemzones, zijn bij deze lingeriezaak aan het juiste adres. “Ik wil dat vrouwen weer een goed zelfbeeld krijgen en zich mooi voelen. Wij doen er alles aan om hen weer lachend de winkel uit te laten stappen.” Kom langs bij Big Beautiful Underwear en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. In de collectie vind je veel hippe kleurtjes en designs, dus ook voor jongere meiden hebben ze veel keuze.

Foto: Big Beautiful Underwear

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Big Beautiful Underwear. Meer over Big Beautiful Underwear ontdekken?

Big Beautiful Underwear lingeriezaken

Gesloten12:00 - 17:00

Noorderhagen 66C, Enschede

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.