Miranda: “De kleding in onze winkel is geschikt voor dochter, moeder en hippe oma”

Aangeboden door Pico Women Fashion & More 11 oktober 2018

Of je nu op zoek bent naar een gave jas voor het najaar of een mooi jurkje voor dat ene toffe feest, Pico Women Fashion & More heeft het! Met een oppervlakte van 1400m2 vind je hier de mooiste merken, zoals Josh V, Studio Anneloes en Aaiko en Scotch & Soda. Al deze verschillende stijlen kun je weer prachtig met elkaar mixen en matchen.

Pico Women Fashion & More

In januari 2015 hebben Miranda en Marcel Boeve kledingwinkel Pico Women overgenomen. “Pico Women is een bekende naam in Enschede. Toen we de zaak overnamen, bestond het al bijna veertig jaar. Gaandeweg hebben we onze eigen merken toegevoegd aan de collectie. We zijn begonnen aan de Korte Haaksbergerstraat, maar binnen een jaar groeide we uit ons jasje. Inmiddels zitten we al een tijdje in dit ruime pand aan De Heurne,” legt Miranda uit.

Alles in één

Je kijkt je ogen uit wanneer je Pico Women Fashion & More binnenstapt. Het zijn eigenlijk allemaal kleine winkeltjes in één, waardoor je verschillende stijlen met elkaar kunt combineren. Ook de grote bar midden in de winkel is een echte blikvanger. “Mannen komen graag met hun vrouw hier winkelen. Zij kunnen rustig plaatsnemen aan de bar met een kopje koffie en een krantje erbij, terwijl de vrouw kleding past. Vooral dit boek van Johan Cruijff is erg populair,” zegt Marcel lachend.

pico-women-fashion-more

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij het team van Pico Women centraal. “Ondanks dat we een grote winkel hebben, verliezen we het persoonlijk contact niet uit het oog. Zeg me maar wat je wilt passen, ik ren wel voor je. Bij de kassa worden we ook regelmatig bedankt door onze klanten. Als ik die complimenten hoor, dan springen de tranen gewoon spontaan in mijn ogen. Het is zo’n fijn gevoel wanneer de klant blij naar huis gaat. Daar staan wij voor!”

Pico Women Fashion & More kledingwinkels

Nu gesloten11:00 - 18:00

De Heurne 51 , Enschede

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.