Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze code krijg jij 10% korting op jouw bestelling bij WAAR Enschede

Aangeboden door WAAR Enschede 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR Enschede aan de Langestraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Enschede iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Jasper is de trotse eigenaar van WAAR Enschede. Ook voordat hij met zijn winkel begon, was hij al geïnteresseerd in fairtrade producten en duurzaamheid. “Het is zo mooi om het echte verhaal achter de producten te kennen”, vertelt de jonge ondernemer enthousiast. “De lijntjes met onze leveranciers zijn kort. En daarom kunnen we van ieder product precies achterhalen waar het vandaan komt en hoe het product tot stand is gekomen.”

Lokaal shoppen in de lokale webshop

Aangezien fysiek winkelen momenteel wordt afgeraden, is de lokale webshop een mooi alternatief om alles toch draaiende te houden. “We hebben zo ontzettend veel mooie en unieke producten in ons assortiment. Dit zijn niet alleen spullen die leuk zijn om zelf te houden of cadeau te geven, maar ook om bijvoorbeeld te verwerken in een kerstpakket.”

Tekst gaat verder onder foto.

keep leaf WAAR
Met deze mooie duurzame lunchverpakkingen van Keep Leaf heb jij geen plastic boterhamzakje meer nodig

Jasper heeft een aantal voorbeelden in de winkel staan, maar het is ook mogelijk om het kerstpakket helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wat je budget ook is, bij WAAR kun je een superleuk kerstpakket bestellen. “Zelfs het inpakken van cadeautjes en de kerstpakketten gebeurt met gerecycled papier of biologisch afbreekbaar cellofaan. Op deze manier wordt het concept van WAAR tot in de kleinste details doorgevoerd.”

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAAR Enschede vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Tekst gaat verder onder foto.

WAAR Enschede_1
Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van €5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Enschede

En dat is nog niet alles, want ook Jasper heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtEnschede.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Enschede. Meer over WAAR Enschede ontdekken?

WAAR Enschede cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Langestraat 19A, Enschede

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.