December een dure maand? Met deze budgettips kun je veel geld besparen

Door Jannike Huisman 23 november 2017

Vaak is december best wel een dure maand, zeker als je kinderen hebt. Cadeautjes kopen voor Sinterklaas is vooral voor mensen met een weinig inkomsten een grote hap uit hun budget. Met deze budgettips kun je veel geld besparen op de cadeaus voor Sinterklaas. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weggeefgroep

weggeefhoek

Op Facebook zijn er verschillende weggeefgroepen te vinden, zoals de Weggeefhoek alles gratis Enschede, de ruil/weggeefhoek Enschede of Weggeefhoek 053 Enschede. Regelmatig wordt hier gratis speelgoed aangeboden wat nog prima bruikbaar is.

Kringloopwinkels

Jouw Marktkraam Enschede
Foto: Facebook Jouw Marktkraam

Ook bij de kringloopwinkel kun je mooi speelgoed vinden. In Enschede zijn verschillende kringloopwinkels te vinden. Hier vind je een overzicht.

Zet je schoen

Schoen zetten

Bij veel supermarkten in Enschede kunnen kinderen gratis hun schoentje zetten, zoals bij Albert Heijn, Emté of Lidl. Zo’n extraatje maakt het nog leuker voor de kids.

Aanbiedingen

Een andere manier om goedkoop aan speelgoed te komen is door de aanbiedingen van speelgoedwinkels in de gaten te houden. Je kunt ook bij goedkopere winkels, zoals de Action, kijken voor speelgoed. Voor een paar euro heb je dan al iets leuks. In dit handige lijstje vind je nog handige tips voor cadeautjes onder de €7,50.

Zelf helpen?

Dagje Sinterklaas
Foto: Facebook Dagje Sinterklaas 053

Heb je wel voldoende te besteden en wil je graag zelf iets doen? Pietenbezoek minima gezinnen ontvangt graag donaties voor hun huisbezoeken aan minder bedeelde gezinnen. Daarnaast zou je ook kunnen doneren aan de voedselbank of speelgoed op weggeefhoeken kunnen zetten. Op deze manier help je gezinnen en maak je vooral de kinderen heel blij.

Ook kun je meedoen met Dagje Sinterklaas. Dit is een initiatief waarbij het geven aan elkaar centraal staat. Ze roepen alle Enschedeërs op om voor een bepaalde tijd Sinterklaas te zijn voor iemand anders. Vorig jaar zamelden ze duizenden cadeautjes in, maar dit jaar kun je ook geven door andere mensen te helpen. Lees meer over Dagje Sinterklaas op hun Facebookpagina.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶