Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bianca van Siebel Juweliers: ‘We krijgen regelmatig de mooiste verhalen te horen’

Aangeboden door Siebel Juweliers 13 december 2019

De decembermaand is hét ideale moment om de ander te verrassen met een prachtig sieraad. Maar het kan soms best lastig zijn om een keuze te maken wanneer je uit zoveel prachtexemplaren kunt kiezen. Wat je budget ook is, bij Siebel Juweliers vind je gegarandeerd een passend cadeau.

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers heeft inmiddels 44 vestigingen door heel Nederland, dus er zit altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Deze juwelier beschikt over de prachtigste sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of liever trendy sieraden draagt, er is voor ieder wat wils.

‘Personal touch for personal moments’

Een sieraad is meer dan een leuke accessoire, het is ook vaak een vertaling van emoties. Storemanager Bianca: “We krijgen regelmatig de mooiste verhalen te horen, zoals een bijzonder huwelijksaanzoek of de geboorte van een kleinkind. En hoe leuk is het om dan samen met onze klanten een passend sieraad uit te zoeken?”

Tweede gouden trouwring gratis

Mocht je partner tijdens de feestdagen op zijn knieën gaan, wacht dan niet te lang met een volgend bezoek aan Siebel Juweliers. Want deze juwelier heeft op dit moment een leuke actie: je krijgt nu de tweede gouden trouwring gratis! Hun collectie trouwringen is zeer uitgebreid, maar je kunt ook je eigen trouwring laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos door middel van een speciale trouwring-configurator.

Cadeautips

Wil jij alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de feestelijke kerstbrochure of kom gewoon langs in de winkel. Het enthousiaste team staat voor je klaar om een passend sieraad voor je te vinden.

Siebel Juweliers: Personal Touch for Personal Moments

Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers juweliers

Gesloten09:30 - 21:00

Klanderij 23, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.