Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lease je e-bike bij Profile Broeksema: ‘Dit is goedkoper dan een Netflix-abonnement’

Aangeboden door Profile Broeksema 24 januari 2020

Wil jij voor jouw e-bike geen grote eenmalige investering doen, maar betaal je liever een vast laag bedrag per maand? Maak dan gebruik van de nieuwe leaseregeling voor elektrische fietsen. Profile Broeksema is één van de aangesloten fietsenhandelaars in Enschede waar je terecht kan voor de aanschaf van een e-bike.

Sinds 1 januari 2020 is het fiscaal aantrekkelijk om een fiets van de zaak te leasen. Je betaalt nu jaarlijks maar 7% bijtelling, en je mag de fiets ook privé gebruiken. Werknemers kunnen dan voor een paar euro in de maand een elektrische fiets leasen, mits je werkgever deze leaseregeling aanbiedt natuurlijk.

Voordelig een e-bike leasen

De aanschafkosten van een nieuwe e-bike kunnen enorm oplopen, want de prijs varieert doorgaans tussen de €1000,- en €6000,-. Maar met de nieuwe leaseregeling die op 1 januari is ingegaan, wordt het financieel aantrekkelijk om een luxere e-bike te leasen. Een rekenvoorbeeldje: een e-bike van €2.000,- kost je, afhankelijk van je inkomen, tussen de €4,33 en €5,75 per maand. Kies je voor een snelle speedbike van €3.500,-, dan ben je zo’n €10,- per maand kwijt. Voor een Netflix-abonnement ben je omgerekend dus duurder uit!

Zo gaat het in z’n werk

Heb jij er wel oren naar om voortaan een e-bike te leasen? Informeer dan bij je werkgever of ze gebruik maken van deze leaseregeling. De werkgever betaalt de fiets en meestal ook de kosten voor onderhoud en reparatie. Wel krijg je als werknemer te maken met een bijtelling bij het salaris. Uiteindelijk betaal je daardoor slechts enkele euro’s per maand extra belasting.

Profile Broeksema is in ieder geval één van de aangesloten fietshandelaren waar zowel werkgevers als particulieren terecht kunnen. “We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment e-bikes met merken zoals Batavus, Cortina, Qwic, Dutch ID, Sparta, RIH en Azor,” zegt eigenaar Edwin. Dus wat je specifieke wensen ook zijn, Profile Broeksema heeft een passende e-bike voor je.

Vernieuwde winkel

Wie wel eens bij Profile Broeksema is geweest, herkent de fietsenwinkel momenteel niet meer terug. Want de afgelopen maanden heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden. “De complete winkel heeft een industriële uitstraling gekregen, zodat we helemaal met de tijd meegaan. Van een nieuwe vloer tot andere indeling, werkelijk alles is aangepakt. We hebben het pand qua oppervlakte niet groter kunnen maken, maar voor je gevoel is het veel groter geworden,” zegt Edwin trots. Dus kom langs, bekijk de vernieuwde winkel en laat je adviseren welke e-bike het beste bij je past.

Lees ook

Profile Broeksema Enschede

Edwin: ‘Toen ik dit idee aan mijn vrouw voorstelde, vroeg ze of ik gek geworden was’

"Ben je nou helemaal gek geworden?" Dat was de eerste reactie van Edwin's vrouw toen hij thuiskwam m...

Meer over Profile Broeksema ontdekken?

Profile Broeksema fietsenmakers

Gesloten13:00 - 18:00

Wethouder Gerbertstraat 4, Enschede

Bekijk meer:fietsenmakers

adv.