Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier koop je leuke Moederdag cadeaus voor een zacht prijsje

Aangeboden door Sjaak Curiosa 24 april 2020

Op zondag 10 mei is het Moederdag uiteraard wil je jouw moeder verwennen met een leuk cadeau. Geen idee wat je dit jaar voor moeders moet halen? Ter inspiratie hebben we een aantal cadeautips voor je.

Een bosje bloemen of een luchtje is natuurlijk leuk om te krijgen, maar ze zijn niet de meest originele cadeaus voor Moederdag. Ga daarom eens winkelen bij Sjaak Curiosa, dan weet je zeker dat je een bijzonder cadeau voor Moederdag zult vinden.

Originele Moederdag cadeaus

Het aanbod in de winkel van Sjaak is geen week hetzelfde, want zodra er weer wat ruimte is vrijgekomen, wordt de winkel aangevuld met andere spullen. Je vindt hier een mix van vintage meubeltjes, antiek speelgoed, retro woonaccessoires en talloze andere spullen uit het verleden.

Sjaak Curiosa_26

Kleine prijsjes

Naast de grotere interieuritems verkoopt Sjaak ook kleinere spullen die uitermate geschikt zijn als Moederdag cadeau. En het mooie is: voor minder dan een tientje heb je al zo’n leuk cadeautje voor je moeder. Het is een bewuste keuze dat alle spullen bij Sjaak Curiosa gunstig geprijsd zijn. “Ik vind het geweldig om rustig met andere liefhebbers in gesprek te gaan en ze meer over de geschiedenis van de spullen te kunnen vertellen”, legt Sjaak uit.

Een van de spullen die volgens Sjaak erg geschikt is als Moederdag cadeau, is een vintage horloge. De meesten kosten slechts €10,- en je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en groottes. Houdt je moeder meer van kettingen, armbanden of oorbellen? Ook daar heeft Sjaak veel van in de winkel liggen. “Ik heb laatst een paar kilo aan vintage sieraden ingekocht, dus er valt genoeg te kiezen. Sommige oorbellen en armbanden kosten maar €5,-.” Kijk, dat zijn nog eens leuke prijsjes!

Als laatste cadeautip verwijst Sjaak naar het zilverwerk. Zo heeft hij onder andere prachtige besteksets, opscheplepels, taartscheppen en theelepeltjes in het assortiment. Al deze dingen kan je moeder dan weer goed gebruiken wanneer je haar verrast met een home made high tea voor Moederdag!

Sjaak Fischer Sjaak Curiosa

Sjaak: ‘Ik hoef geen bakken met geld te verdienen, zolang de vaste lasten maar gedekt zijn’

De afgelopen veertig jaar heeft Sjaak al verschillende beroepen uitgevoerd. Zo heeft hij onder ander...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sjaak Curiosa. Meer over Sjaak Curiosa ontdekken?

Sjaak Curiosa antiekwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

De Heurne 39, Enschede

Bekijk meer:antiekwinkels

adv.