Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Enschede koop je je eigen boot voor een paar honderd euro

Aangeboden door RC Racing Twente 22 juli 2019

Je hoeft geen miljonair te zijn om je eigen boot aan te kunnen schaffen. Voor een paar honderd euro koop je namelijk al een op afstand bestuurbare boot. En zo’n RC boot is echt niet minder leuk dan een echte boot, want ze kunnen maar liefst een snelheid van 120 km/u bereiken!

RC Racing Twente

RC Racing Twente beschikt over een uitgebreid assortiment RC boten. Zij zijn de officiële dealer van het merk Pro Boat, maar ze verkopen ook andere merken zoals AquaCraft en Traxxas. Het team beschikt over een enorme expertise op het gebied van electro en brandstof boten. Zo kunnen zij jou niet alleen goed adviseren over welk type boot het beste bij jouw wensen aansluit, ook heeft RC Racing Twente hun eigen serviceafdeling. Mocht je dus met je boot nét iets te fanatiek over het water geracet hebben, dan zijn ze in staat om je snel te helpen met reparaties.

Van supersnelle catamaran tot stoere militaire boot

Of je nu voor snelheid gaat of juist voor een gedetailleerde boot, RC Racing Twente heeft het! Neem bijvoorbeeld de Pro Boat Alpha Patrol Boat 21″ RTR. Deze militaire boot is voorzien van authentiek spuitwerk en LED verlichting. Zo kun je ook in het donker op het water varen. De Proboat Miss GEICO Zelos 36″ Twin Brushless Catamaran RTR is daarentegen gebouwd voor snelheid en gaat maximaal 120 km/u!

Nog meer toys for boys

RC Racing Twente is niet alleen de modelbouw expert op het gebied van RC boten, maar ook van RC Traxxas auto’s, drones, vliegtuigen, helikopters, Yuneec Quadcopters, Spektrum zenders en Arrma auto’s. De mannen achter dit bedrijf zijn enorm gepassioneerd en hebben veel kennis van zaken. Daarom kunnen ze hun klanten eerlijk en oprecht advies geven. Het is dan ook niet vreemd dat andere enthousiastelingen van heinde en ver komen om hier hun collectie uit te breiden.

Foto: RC Racing Twente

Meer over RC Racing Twente ontdekken?

RC Racing Twente speciaalzaken

Gesloten10:00 - 16:00

Josinkstraat 84, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.