Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Uni10 Edelsmid vertalen ze jouw dierbare herinneringen naar een uniek gedenksieraad

Aangeboden door UNI10 Edelsmid 13 september 2019
Het verlies van een dierbare blijft moeilijk, ongeacht of het recentelijk of lang geleden gebeurd is. Gelukkig kun je met een mooi herinneringssieraad jouw dierbare altijd dichtbij je dragen. Bij Uni10 Edelsmid vertalen ze jouw dierbare herinneringen naar een uniek gedenksieraad. “Dit het echt het meest dankbare werk dat we voor onze klanten mogen doen.”
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Uni10 Edelsmid

Uni10 Edelsmid staat bekend om de persoonlijke en unieke sieraden die ze maken. Eigenaresse Tineke is al zeventien jaar goudsmid en ze weet nog steeds het verhaal achter elk sieraad te vertellen. Neem bijvoorbeeld de volgende herinneringssieraden:

“Deze armband is gemaakt van ‘oude’ sieraden van de klant, waaronder een klassieke bedelarmband met naamplaatjes. We hebben de naamplaatjes van de kleinkinderen, haar overleden vader en een overleden dochter erin verwerkt. Dit heeft geresulteerd in en heel dierbaar herinneringssieraad met een moderne vormgeving,” legt Tineke uit.
herinneringssieraad Uni10

Herinneringssieraad met een verhaal

Ook is het mogelijk om een gedenksieraad heel symbolisch te maken, zoals deze ring. “De verschillende elementen vertegenwoordigen de drie belangrijkste personen van het leven van de opdrachtgever. Ieder element kreeg zijn eigen kleur goud en vorm van element, passend bij de persoonlijkheid.”
uni10 ring

Vingerafdruk van overledene

Een andere mogelijkheid is de vingerafdruk van de overledene in een ring te verwerken. “Als mensen nog in leven zijn, dan kunnen wij hier een afdruk maken. Dit komt weleens voor wanneer mensen weten dat ze ziek zijn, maar dat bij leven nog willen regelen voor de nabestaanden. Een andere mogelijkheid is dat de uitvaartondernemer een afdruk maakt in was. Wanneer de afdruk op papier staat, kunnen wij ze inscannen en dan wordt het door de graveur gegraveerd.”

Uni10 Edelsmid maakt unieke en persoonlijke herinneringssieraden. Foto: Uni10 Edelsmid

As in ring verwerken

Ook is het bij UNI10 Edelsmid mogelijk om een speciaal assieraad op maat te laten maken. Hierbij wordt er een klein gedeelte van de as verwerkt in de holte van een collier, ring of armband. Eigenlijk kan van elk sieraad een assieraad gemaakt worden. “Deze geelgouden ring maakten we voor een weduwnaar. In de acrylhars is as van zijn overleden vrouw verwerkt.”

ring met as uni10

Kom langs en informeer naar de mogelijkheden

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van herinneringssieraden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Loop gewoon eens bij Uni10 Edelsmid naar binnen en laat je inspireren door Tineke’s creatieve ideeën. Het team weet keer op keer een bijzonder sieraad te maken waar je gegarandeerd stil van wordt.

Tineke Hessels van UNI10 Edelsmid

Tineke van UNI10 Edelsmid maakt trouwringen die uniek en speciaal voor jou gemaakt zijn

Op haar zestiende wist Tineke Hessels al dat ze goudsmid wilde worden. Inmiddels zit ze met haar zaa...

Meer over UNI10 Edelsmid ontdekken?

UNI10 Edelsmid juweliers

Geopend10:30 - 21:00

Haverstraatpassage 27B, Enschede

Bekijk meer:juweliers
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.