Geen zin in hoge parkeertarieven? Kom dan gezellig winkelen bij WC Zuid

Aangeboden door Winkelcentrum Enschede Zuid 9 mei 2018

Bij WC Zuid vind je soortgelijke winkels die je ook in de binnenstad van Enschede vindt, alleen dan zonder hoge parkeertarieven. Waarom winkelen bij WC Zuid zo prettig is? Dat kunnen de bezoekers je natuurlijk het beste vertellen!

Alles onder een dak

Anne is een van de bezoekers die wekelijks bij WC Zuid te vinden is. “De reden dat ik hier graag boodschappen doe, is omdat ze hier alles hebben. Zo vind je hier bijvoorbeeld een bakker, een slager, een visboer en twee supermarkten. Dus als je bij de ene niet kan slagen, dan ga je gewoon naar de andere toe. Ook zit er een Mediterraanse supermarkt, dus wanneer ik zin heb om iets anders te koken dan kan ik daar terecht. Ze verkopen er ook baklava en dat is echt een hele goede reden om daar te shoppen,” zegt Anne lachend.

Gratis parkeren

“Meestal ga ik gelijk vanuit mijn werk met de auto hier naartoe. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een tijdje ben afgestapt om hier de boodschappen te doen, omdat ik het te vervelend vond met parkeren. Het was heel druk en je stond lang te wachten. Maar nu zijn er meer parkeerplekken gemaakt en dat is erg prettig,” legt Anne uit.

wc-zuid-enschede-1
Rein komt al jaren bij WC Zuid

Geen parkeergeld

Ook Rein is erg te spreken over de parkeermogelijkheden van WC Zuid. ” Je kunt hier makkelijk parkeren en je hoeft geen parkeergeld te betalen. Hier zitten veel dezelfde winkels die ook in het centrum zitten, maar daar moet je wel parkeergeld betalen. Dit winkelcentrum ligt nu het dichtste bij mijn huis, maar ook vroeger toen ik iets verder weg woonde ging ik hier graag naartoe,” zegt Rein.

wc-zuid-enschede-2

Goede ondernemers

Daarnaast is Rein erg te spreken over de goede ondernemers en de gemoedelijke sfeer. “Ik kom hier al jaren. Waar nu bijvoorbeeld gebouwd wordt, daar stonden in 1969-1970 noodwinkels. Het winkelcentrum wordt steeds uitgebreider en mooier.”

Nog meer winkels

Carla komt toch zeker drie keer per week bij het winkelcentrum. “Ik woon hier al veertig jaar in de buurt en een bezoek aan het winkelcentrum is wekelijkse routine voor mij. Na de verbouwing zijn er veel winkels bijgekomen en dat vind ik heel mooi. Het is hier prettig winkelen, omdat alles overdekt is en hier eigenlijk alles wel zit.

Winkelcentrum Enschede Zuid winkelcentra

Nu open08:30 - 17:00

Wesseler-Nering 9a, Enschede

Bekijk meer:winkelcentra

adv.