Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geef jouw oude bh een tweede leven en krijg je €10,- korting op een nieuwe aankoop

Aangeboden door Big Beautiful Underwear 8 oktober 2019

Ligt jouw ladekast vol met goede bh’s, maar draag je er slechts een paar van? Dit is eigenlijk zonde van al die mooie onderkleding, want je kunt een ander er namelijk een plezier mee doen. Bij Big Beautiful Underwear hebben ze daar iets leuks op bedacht: lever de bh’s in die je toch niet meer draagt en krijg €10,- euro korting op een nieuwe aankoop. Zo heb jij weer ruimte in je ladekast én ben je in het bezit van een nieuwe bh die perfect zit.

De juiste bh maat

Veel vrouwen zijn in de veronderstelling dat ze jarenlang dezelfde bh maat hebben, maar dit klopt niet. Je lichaam, en dus ook je boezem, verandert wanneer je bijvoorbeeld afvalt of aankomt. Sowieso draagt de meerderheid van de vrouwen de verkeerde bh maat, omdat ze zich niet hebben laten opmeten. “Meten is weten, zeggen we altijd. Of je nu voor een bikini komt of een bh, iedere klant die bij ons binnenkomt wordt opgemeten,” zegt eigenaresse Mery enthousiast.

Doneren aan het goede doel

Bh’s die niet meer lekker zitten of eigenlijk net iets te groot zijn geworden, verdwijnen veelal naar de bodem van de ladekast. Want wie weet trek je hem toch nog een keertje aan. Maar stiekem weten we allemaal dat je toch sneller kiest voor een bh die wel goed zit. Geef daarom jouw oude bh’s een tweede leven en lever ze in bij Big Beautiful Underwear. Alle ingezamelde bh’s, sport bh’s, voedingsbh’s en badkleding zullen worden gedoneerd aan Kledingbank Enschede. “Daar is veel vraag naar, maar helaas krijgen we bijna niks binnen. Dus dit initiatief juichen we enorm toe,” laat een woordvoerster van Kledingbank Enschede weten.

Voorwaarden

Jouw oude bh’s moeten met recht een tweede leven kunnen krijgen, dus daarom moeten ze wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. De bh’s dienen gewassen te zijn en er mogen geen gaatjes of andere beschadigingen in zitten. Het makkelijkste is eigenlijk om je af te vragen: zou ik het zelf willen dragen? Deze leuke actie van Big Beautiful Underwear geldt alleen in de maand oktober. Je bent welkom om meerdere bh’s te doneren, maar de kortingsactie geldt op maximaal drie bh’s. Dus drie bh’s inleveren is drie keer €10,- korting op drie nieuwe aankopen.


Meer over Big Beautiful Underwear ontdekken?

Big Beautiful Underwear lingeriezaken

Vandaag gesloten

Noorderhagen 66C, Enschede

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.