Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filialen van Expresso, Miss Etam en Claudia Sträter sluiten: dit is de status in Enschede

Door Charmain Zwijnenberg 21 september 2020

Bij verschillende modezaken van NXT Fashion gaat de bezem erdoor: het bedrijf sluit vestigingen van Expresso, Miss Etam, Claudia Sträter en Steps. Ook in Enschede verandert het straatbeeld, want Expresso en Claudia Sträter gaan dicht.

Volgens de eigenaar van moederbedrijf NXT Fashion zijn verschillende filialen niet meer winstgevend genoeg. Het moederbedrijf ging een maand geleden failliet, maar een deel kon een doorstart maken. Op dat moment was volgens NOS al duidelijk dat filialen die niet meer winstgevend waren, waarschijnlijk dicht zouden gaan. In totaal verdwijnen 28 winkels van NXT Fashion.

Vestigingen in Enschede

In Enschede sluiten de vestigingen van Claudia Sträter en Expresso, allebei gevestigd aan de Kalanderstraat. Het Enschedese filiaal van Miss Etam blijft wel open. Eerder dit jaar sloot Steps de deuren al in Enschede. Damesmodezaak Promiss – ook onderdeel van NXT Fashion – verdween dit jaar in het hele land. In totaal gaan 28 zaken van NXT FAshion dicht.

Outlet

Vanaf morgen (dinsdag 22 september) om 10.00 uur gaan de Enschedese vestigingen van Claudia Sträter en Expresso tijdelijk verder als outlets. In die winkels vind je ook items uit de de collecties van Miss Etam en Steps voor kleine prijsjes terug. Wanneer de winkels definitief sluiten is nog niet bekend.

Lees ook:

pop-up locatie de klomp 120

De Klomp 120 staat niet langer leeg en heeft een nieuwe toffe invulling

Nadat reisbureau ABC Travel naar de Langestraat verhuisde, stond het pand aan De Klomp 120 enige tij...
condoomshop 't hofje

Beatrix gaat stoppen met Condoomshop ’t Hofje: ‘Het 25-jarig jubileum heb ik gehaald, maar ik wil niet weer een crisis doorstaan’

Of je er ooit naar binnen bent gestapt of niet, menig Enschedeër weet wel waar Condoomshop ’t Hofje ...
Stadhuis in Enschede

Enschede door de jaren heen: 5 x toen en nu

Enschede is door de jaren heen flink veranderd. Denk aan nieuwe gebouwen of nieuwe wegen. Om je nog ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.