Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Welke elektrische fiets past het beste bij jou? Ontdek het tijdens de E-bike Testdagen van Reekers Tweewielers

Aangeboden door Reekers Tweewielers 29 maart 2019

E-bikes zijn er in veel verschillende soorten en maten. Juist doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Tijdens de E-bike Testdagen op 4, 5 en 6 april bij Reekers Tweewielers kun je zelf ervaren welk type E-bike het beste bij jouw wensen aansluit.

E-bike Testdagen

Je kunt het hele jaar door bij Reekers Tweewielers E-bikes uitproberen, maar tijdens de Testdagen is het assortiment nóg uitgebreider met nieuwe modellen die rechtstreeks uit de fabriek komen. Voor de aanschaf van een E-bike is het erg belangrijk om de fiets eerst zelf te testen. Online worden ook wel E-bikes aangeboden, maar je weet dan niet hoe zo’n fiets daadwerkelijk fietst. “Vergelijk het maar met de aanschaf van een auto. Die koop je ook niet voordat je er zelf in gereden hebt,” zegt fietsenmaker Dick lachend.

Laagdrempelig

Het is inmiddels al de zesde keer dat Reekers Tweewielers de E-bike Testdagen organiseert. “Je merkt dat veel mensen het prettig vinden om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Het is namelijk een laagdrempelige manier om vrijblijvend zo’n fiets uit te proberen. Ook kunnen we je goed adviseren welk type E-bike het beste bij jouw wensen aansluit. Ga je de E-bike recreatief gebruiken of voor woon-en werkverkeer? In wat voor landschap fiets je? Wanneer je lange afstanden aflegt over een heuvelachtig landschap heb je een krachtiger accu nodig dan wanneer je de E-bike gebruikt om bij de supermarkt te komen,” legt de Enschedeër uit.

Hardlopers

Reekers Tweewielers verkoopt drie verschillende merken: SpartaQWIC en RIH. De populairste E-bikes binnen deze merken zijn de RIH Omega X, Sparta F8E LTD en de QWIC MN7. “Dit zijn wel echt onze hardlopers, omdat de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed is.” Wie weet staat een van deze elektrische fietsen binnenkort ook bij jou in de schuur. Kom langs tijdens de Testdagen op 4 en 5 april tussen 9.00-18.00 of op 6 april tussen 9.00-16.00 uur.

Qwic MN7
Rih Omega X
Sparta F8E

Meer over Reekers Tweewielers ontdekken?

Reekers Tweewielers fietsenwinkels

Vandaag gesloten

Minkmaatstraat 122, Enschede

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.