Deze winkels hebben sinds kort hun deuren geopend in Winkelcentrum Zuid

Aangeboden door Winkelcentrum Enschede Zuid 25 maart 2019

Bij Winkelcentrum Zuid vind je alles voor je dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum is volop in ontwikkeling, want het is compleet verbouwd, er zijn meer parkeerplaatsen bij gekomen en nieuwe winkels hebben hun deuren geopend. Ken je de nieuwste aanwinsten al?

Bike Totaal Landewé Zuid

Nu denk je misschien ‘Landewé, dat zit toch al langer in Winkelcentrum Zuid?’ Klopt, maar sinds begin 2019 zit dit bedrijf in een nieuw pand én hebben zij de formule aangepast. Bike Totaal Landewé Zuid zit namelijk al sinds april 2006 in het overdekte winkelcentrum en fungeerde voornamelijk als service filiaal van Bike Totaal Landewé aan de Broekheurnerweg. Maar door de jaren heen is de fietsenwinkel compleet uit zijn jasje gegroeid.

bike totaal landewé zuid

Bike Totaal Landewé Zuid is niet alleen de plek voor service, onderhoud en reparatie, maar zij verkopen ook veel A-merk fietsen. Een gedeelte van het assortiment is bij deze vestiging te vinden, maar er staan nog meer fietsen in de winkel aan de Broekheurnerweg. “Ons sterkste punt is onze servicegerichtheid. Alle fietsen worden rijklaar gemaakt, een garantieplan voor e-bikes is mogelijk en je kunt kosteloos het zadel vervangen bij aankoop van een nieuwe fiets,” legt fietsenmaker Martijn uit.

Westendorp Schoenmakerij en Sleutelservice

Ook Westendorp Schoenmakerij en Sleutelservice is binnen het winkelcentrum verhuisd naar een grotere winkel. Mede-eigenaar Lars: “Vroeger zaten er tientallen schoenmakers in Enschede, maar daar zijn er nog een paar van overgebleven. Schoenreparaties worden nog steeds door ons uitgevoerd, maar wij richten ons ook op bij laten maken van sleutels en reparaties van hang- en sluitwerk.” Vooral voor het dupliceren van autosleutels weten veel klanten de jongens van Westendorp te vinden. “We hebben zelfs klanten in Duitsland en België,” zegt de Enschedeër enthousiast.

Schoenmakerij Westendorp

Norah

Sinds half maart zit kledingwinkel Norah in Winkelcentrum Zuid. Norah Womenswear is een Nederlands merk dat fashion in de maten 36 tot en met 48 biedt. Wekelijks komt er een nieuwe collectie uit die zowel online als offline op verfrissende wijze wordt gepresenteerd. Het merk onderscheidt zich door betaalbaarheid, de snelheid van haar wisselende collecties, maar ook door haar brede maatrange tot en met maat 48. Geen plussize, maar ‘gewoon’ een grotere maat voor de Nederlandse vrouw.

norah 1

terStal

Het filiaal van terStal in Enschede gaat verhuizen en zal op woensdag 15 mei haar deuren openen. De winkel krijgt een frisse en moderne uitstraling, doordat het filiaal wordt aangepast naar het nieuwe concept van terStal. Leuk om te weten: tijdens de feestelijke opening krijgen klanten 20% korting op de gehele collectie, folderaanbiedingen uitgezonderd. Deze actie is geldig van woensdag 15 mei tot en met zaterdag 18 mei.

terStal
Dit wordt de nieuwe locatie van terStal

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Enschede Zuid. Meer over Winkelcentrum Enschede Zuid ontdekken?

Winkelcentrum Enschede Zuid winkelcentra

Nu gesloten08:30 - 18:00

Wesseler-Nering 9a, Enschede

Bekijk meer:winkelcentra

adv.