De Klanderij en Twentec pakken uit: win 450 euro shoptegoed, optreden OG3NE en meer

Aangeboden door De Klanderij 17 oktober 2018

Deze maand bestaan De Klanderij en Twentec alweer vijftien jaar en dat moet gevierd worden! Zorg dat je zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober in de binnenstad van Enschede te vinden bent, want dit feestelijke evenement wil je niet missen.

Win 450 euro shoptegoed

In aanloop naar het 15-jarig jubileum organiseren De Klanderij en Twentec een gave winactie. Zo maak je kans op een shoptegoed van maar liefst 450 euro. Wat je hiervoor moet doen? Doe in de periode van 12 tot 27 oktober een aankoop van minimaal 10 euro bij een van de winkeliers van de Klanderij of Twentec. Je ontvangt dan een actieflyer en deze kun je deponeren in de brievenbus op het centrale plein in De Klanderij. Op zondag 28 oktober om 15.55 uur worden de drie winnaars bekend gemaakt.

de-klanderij
Foto: Facebook Winkelcentrum De Klanderij

Optreden OG3NE

Bij een 15-jarig jubileum is een feestelijk optreden natuurlijk onmisbaar. Niemand minder dan de dames van OG3NE geven een optreden op het Van Heekplein. Dit muzikaal spektakel vindt plaats op zondag 28 oktober om 16.30 uur.

De Hipste Bingo van Nederland

Wil jij ervaren dat bingo ook super hip kan zijn? Kom dan op zaterdag 27 oktober tussen 12.00 uur en 16.00 uur naar het middenplein van De Klanderij. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en deelname is gratis. BINGO!

Gratis beauty treatments en meer

Op beide dagen is er de hele middag volop entertainment in en rondom De Klanderij en Twentec. Zo kan je jezelf verwennen met een gratis beauty treatment, genieten van roze suikerspinnen, swingen met een Braziliaanse parade en meer! Bekijk het gehele programma hier.

Op 28 oktober geeft OG3NE een optreden in Enschede
Win de leukste prijzen tijdens De Hipste Bingo van Nederland
Er vindt ook een kinderworkshop plaats
De meneer Beer Kindershow

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Klanderij. Meer over De Klanderij ontdekken?

De Klanderij winkelcentra

Nu open09:30 - 18:00

Hendrik Jan van Heekplein 58-17, Enschede

Bekijk meer:winkelcentra

adv.