Charly en Hans zorgen ervoor dat jij comfortabel van het lenteweer kunt genieten

Aangeboden door KJ Outdoor 21 maart 2019

De lente is officieel begonnen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Van die eerste warme lentedagen wil je natuurlijk optimaal genieten en daar hoort een fijne tuinset bij. KJ Outdoor heeft prachtige tuinsets in het laag, midden en hoog segment.

KJ Outdoor

Wanneer je een tuinset bij KJ Outdoor aanschaft kun je rekenen op een uitstekende service, zowel in de winkel als bij de levering. Charly en Hans vinden persoonlijk contact met hun klant erg belangrijk. “We behandelen onze klanten niet als een nummertje, maar luisteren goed naar hun wensen en geven daarin eerlijk advies,” legt Charly uit.

Korte lijntjes

Voor Charly en Hans is het een bewuste keuze om hun team klein te houden. “We houden de lijntjes kort. Charly gaat zelf naar China toe om de kwaliteit van de tuinsets te controleren en te importeren. Daarnaast staan we zelf in de zaak om onze klanten onder het genot van een kop koffie te adviseren,” zegt Hans. Ook de bezorging en montage wordt door hen gedaan. “We gaan pas weg wanneer de klant honderd procent tevreden is. Zo zetten we alles netjes op de plek en nemen de rommel weer mee,” vult Charly aan.

kj-outdoor-2

Altijd de voordeligste prijs

Omdat KJ Outdoor officiële dealerschappen heeft en zelf een eigen tuinmeubellijn importeert, kunnen zij hun klanten altijd de voordeligste prijs aanbieden. Hun motto luidt daarom ook als volgt: ‘Niet de grootste, maar wel de voordeligste met ouderwetse service tot in uw achtertuin!’

Sterk duo

Hans en Charly vormen een sterk duo dat perfect op elkaar is afgestemd. Ze werken namelijk al heel wat jaren samen. “Vanaf mijn zestiende ben ik hier al werkzaam. Zo hielp ik na schooltijd bijvoorbeeld mee met het bezorgen. Hans werkte hier toen al en heeft mij door de jaren heen begeleid. De fijne kneepjes van het vak heb ik van Hans geleerd,” zegt Charly trots.

Van simpele klapstoel tot luxe loungesets

Doordat Hans al jarenlang werkzaam is in deze branche, kan hij precies aangeven welke ontwikkelingen de tuinmeubelen hebben doorgemaakt. “Toen ik net begon bestond tuinmeubilair voornamelijk uit ouderwetse klapstoeltjes. Daarna kwamen de kunststofstoelen en dat was al een hele verbetering. Toen begonnen mensen al iets meer geld uit te geven. De laatste vijftien jaar is er veel veranderd in de tuinmeubelen. Het is veel luxer geworden. De materiaalsoorten zijn vergelijkbaar met de meubels die je ook in je woning hebt,” vertelt Hans. Hoera voor deze ontwikkeling!

Ben jij op zoek naar een nieuwe tuinset? Charly en Hans hebben nog een aantal handige tips waar je op moet letten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door KJ Outdoor. Meer over KJ Outdoor ontdekken?

KJ Outdoor speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 18:00

Oldenzaalsestraat 255, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.