Het leukste cadeau voor stoere jongens: je eerste RC auto

Aangeboden door RC Racing Twente 7 januari 2019

De verjaardag van de zevenjarige Jesse kan niet meer stuk! Want hij mocht samen met zijn vader Dennis en jongere broertje Sem zijn eerste RC auto uitzoeken bij RC Racing Twente. “Jesse is helemaal overdonderd en kan niet wachten tot hij eindelijk met zijn op afstand bestuurbare auto mag spelen,” zegt zijn vader enthousiast.

Cadeau voor jongens

Wil jij jouw zoon een bijzonder verjaardagscadeau geven, maar weet je niet precies wat? Breng dan eens een bezoekje aan RC Racing Twente. Deze winkel is de modelbouw expert op het gebied van RC Traxxas auto’s, drones, vliegtuigen, boten, helikopters, Yuneec Quadcopters, Spektrum zenders en Arrma auto’s. Hier slaag je gegarandeerd voor een origineel cadeau voor zowel kleine als grote jongens.

Je eerste RC auto

Ook de Enschedese Jesse wist precies wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben: een gave op afstand bestuurbare auto. Zodoende begon Dennis zijn zoektocht online en kwam al snel bij de website van RC Racing Twente uit. “Ik was nog niet eerder bij RC Racing Twente geweest, maar de recensies van de winkel zijn erg goed. Dus daarom besloot ik samen met mijn jongens eens langs te gaan. Ik bekijk dit soort dingen liever in het echt dan dat ik het gelijk op internet bestel.”

Deskundig advies

Dennis’ eerste indruk van de winkel is erg positief. De speciaalzaak beschikt over een ruim assortiment en het personeel weet precies waar ze het over hebben. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht. “Wat ik heel prettig vond is dat ze goed naar je wensen luisteren. Zo hebben we voor een mooi instapmodel gekozen dat binnen ons budget past. Ook kan de maximale snelheid van de auto teruggezet worden van 50 km/u naar 20 km/u. Dat is wel zo veilig!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door RC Racing Twente. Meer over RC Racing Twente ontdekken?

RC Racing Twente speciaalzaken

Vandaag gesloten

Josinkstraat 84, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.