Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brother ScanNCut: het perfecte Moederdag cadeau voor creatieve moeders

Aangeboden door Schuring Naaimachines & Inspiratie 7 mei 2019

Op zondag 12 mei is het Moederdag en uiteraard wil je jouw moeder verwennen met een mooi cadeau. Is zij creatief en vind ze het leuk om bijvoorbeeld zelf applicaties te maken of woonaccessoires te decoreren? Geef haar dan de Brother ScanNCut cadeau!

Brother ScanNCut

Met de Brother ScanNCut SDX 1200 kun je scannen en snijden! De machine kan veel verschillende materialen snijden, van dunne stof tot materialen zoals vilt, kurk en foam tot 3 mm dik. Maak mooie applicaties, creatieve afbeeldingen op je t-shirt of decoreer woonaccessoires. De ScanNCut is een fantastische aanvulling op je naai- en borduurmachine!

Gratis software programma

De ScanNCut DX heeft een ingebouwde scanner, waarmee je nagenoeg alles kunt scannen. Een zelf gemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, jouw favoriete foto’s en nog veel meer. Met het gratis software programma CanvasWorkspace maak je eindeloos veel eigen ontwerpen. Bewaar deze vervolgens in het geheugen van de machine, zodat je ze op een later moment opnieuw kunt gebruiken.

Schuring Naaimachines & Inspiratie

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag meer over de Brother ScanNCut weten? Het team van Schuring Naaimachines & Inspiratie staat voor je klaar! Op donderdag 9 mei wordt er tussen 11.00 uur en 20.00 uur een borduurevent georganiseerd. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij kun jij de vele creatieve mogelijkheden van de Brother borduurmachines ontdekken. Ingrid Los, de demonstratrice van Brother, geeft die dag onder andere een demonstratie van de ScanNCut. Daarnaast is er ook een superleuke aanbieding op deze machine.


Meer over Schuring Naaimachines & Inspiratie ontdekken?

Schuring Naaimachines & Inspiratie

Gesloten10:00 - 17:00

Korte Hengelosestraat 23, Enschede

adv.