Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom zelfmaakmode het allerleukst is

Aangeboden door Megastoffen 19 augustus 2019

Nu kun je jouw kleren gewoon in de winkel kopen of online bestellen. Maar wist je dat het maken van je eigen kleding meer plezier geeft? In dit artikel lees je waarom zelfmaakmode het allerleukst is.

Helemaal naar eigen smaak

Soms zie je in de winkel een kledingstuk hangen dat het nét niet helemaal is. De kleur had iets mooier kunnen zijn of je twijfelt over het drukke printje. Dit probleem is bij zelfmaakmode verleden tijd, want je kan het kledingstuk helemaal naar eigen smaak maken. Bij stoffenhallen zoals Megastoffen Enschede kun je kiezen uit honderden verschillende stoffen. Op deze manier zit er altijd wel iets tussen dat helemaal bij jou in de smaak valt.

Iets unieks

Baal jij stiekem een beetje wanneer je op een feestje een ander ziet die precies dezelfde outfit draagt als jij? Dat is helaas het risico van kledingstukken die in de mode zijn. Dat ene hippe jurkje wordt namelijk door grote winkelketens aangeboden, dus de kans bestaat dat een ander hetzelfde kledingstuk heeft gekocht. De kans dat iemand exact hetzelfde creatieve idee had voor een zelfgemaakt jurkje, is gelukkig een stuk kleiner!

Precies de juiste maat

Hartstikke leuk die standaardmaten, maar de ene maat M is de andere niet. Het ene t-shirt van kledingwinkel X lubbert om je lijf, terwijl een ander shirtje in dezelfde maat van kledingwinkel Y te strak zit. Door een patroon te gebruiken dat perfect aansluit op jouw lichaam, weet je in ieder geval zeker dat het kledingstuk als gegoten zit. Ook kun je basispatronen eventueel verlengen wanneer je bijvoorbeeld lange benen hebt.

Meer voldoening

“Hé, wat een gaaf topje heb je aan! Waar heb je dat gekocht?” Zeg nou eerlijk, het is toch superleuk om te kunnen vertellen dat je het zelf gemaakt hebt? Want je mag er best trots op zijn dat jij gewoon je eigen kleding kan naaien. Tegenwoordig is het helemaal niet meer vanzelfsprekend dat je kunt naaien en moet je op les bij een professionele naaister of bij een handige oudtante.

Je hebt er langer plezier van

Een goedkope broek gooi je gemakkelijker weg, want hij was niet duur en de kwaliteit is vaak ook een stuk minder. Maar aan een kledingstuk waar jij veel liefde, tijd en aandacht in hebt gestoken ben je natuurlijk veel meer gehecht. Ook heb je zelf de kwaliteit van het kledingstuk in handen, want jij bepaalt welk type stof je gaat kopen.

Koop je stoffen bij Megastoffen Enschede. Wekelijks wordt de webshop voorzien van nieuwe producten, dus je kunt regelmatig kiezen uit nieuwe modestoffen, coupons, boordstoffen en digitale tricots. Uiteraard altijd tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding!


Meer over Megastoffen ontdekken?

Megastoffen hobbywinkels

Geopend09:00 - 14:00

Lonnekerbrugstraat 110, Enschede

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.