5 redenen waarom we zo ontzettend blij worden van bloemen in huis

Aangeboden door Voogsgerd Bloemen 6 april 2019

Het voorjaar is hét moment om prachtige bloemen in huis te halen, maar hoe komt het toch dat ze zo’n positief effect op ons hebben? Jij kan je vast wel vinden in de volgende vijf beredeneringen. 

Lelijke bloemen bestaan niet

Of je nu houdt van rozen, tulpen, anjers of dahlia’s, lelijke bloemen bestaan nou eenmaal niet. Het zijn gewoon prachtige creaties van de natuur en wij willen ze hebben. Doordat er zoveel verschillende bloemsoorten zijn, zit er altijd wel iets tussen waar jij vrolijk van wordt.

Bloemen brengen kleur in huis

Een sierlijke vaas met kleurrijke bloemen fleurt je interieur helemaal op. Maak er een echte eyecatcher van door bijvoorbeeld een boeket van veldbloemen op de eettafel te zetten.

bloemen in huis_voogsgerd
Kies een van deze boeketten of stel je eigen boeket samen bij de kiosk van Voogsgerd Bloemen

Geen luchtverfrisser meer nodig

Er kan geen enkele luchtverfrisser op tegen de geur van verse bloemen. Daarnaast hebben bloemen net zoals planten een zuiverend effect. Een win-winsituatie!

Leuk om te krijgen én te geven

Of je nu bloemen voor jezelf koopt of ze cadeau krijgt van een ander, bloemen zijn altijd een goed idee. Dus kom langs bij de bloemenkiosk van Voogsgerd Bloemen op het Van Heekplein en haal de lente in huis.

Het team van Voogsgerd besteedt veel aandacht aan de verzorging en kwaliteit van hun bloemen. Nadat ze de bloemen hebben ingekocht op de veiling zorgen zij ervoor dat alles netjes ingebonden wordt, alle takken geknipt zijn en de bloemen op speciaal bloemenvoeding worden gezet. Door de hoge omloopsnelheid kunnen zij altijd verse bloemen aanbieden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Voogsgerd Bloemen. Meer over Voogsgerd Bloemen ontdekken?

Voogsgerd Bloemen bloemisten

Nu gesloten09:00 - 18:00

H.J.van Heekplein 60b, Enschede

Bekijk meer:bloemisten

adv.