Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3D-spiegeltje aan de wand, wie draagt de mooiste bh van het land?

Aangeboden door Lincherie 16 oktober 2020

Hoe fijn zou het zijn als je in een spiegel niet alleen kunt zien hoe mooi een bh zit, maar dat de spiegel ook gelijk informatie geeft over jouw bh-maat? Met de 3D-spiegel van Lincherie is dit gewoon mogelijk! Deze innovatieve spiegel is de nieuwste aanwinst van deze lingeriewinkel in Enschede en jij kan het vanaf nu uitproberen.

Het vakkundige team van lingeriestylistes heeft zo’n spiegel eigenlijk niet nodig, want zij kunnen je met hun kennis en ervaring sowieso al goed adviseren. Maar desalniettemin is de 3D-spiegel een mooi hulpmiddel om de winkelervaring nóg plezieriger te maken.

Zo werkt de 3D-spiegel

Het opmeten gaat normaal gesproken handmatig, maar met de komst van de 3D-spiegel is dit niet meer nodig. En met alle huidige coronamaatregelen is dat juist nu een fijne bijkomstigheid. Deze speciale spiegel is namelijk zo ontwikkeld dat hij binnen één minuut honderdveertig metingen van het bovenlichaam maakt. Fysiek contact tussen de klant en de lingeriestyliste is dan dus niet meer nodig.

Als de maten eenmaal bekend zijn, kan de lingeriestyliste op zoek gaan naar mooie bh’s die perfect aansluiten bij de pasvorm van het lichaam en de wensen van de klant. Het is bij deze 3D-spiegel ook mogelijk om tussendoor foto’s te maken van de verschillende setjes. Al deze foto’s kunnen naderhand naast elkaar op de spiegel vertoond worden. Zo kun je alle bh’s met elkaar vergelijken en zie je in één oogopslag welke setjes het mooiste zitten.

Shape-ID

Naast al deze opties is het ook mogelijk om jouw gegevens op te slaan in het zogenaamde Shape-ID. Dit is weer handig voor toekomstige bezoeken aan Lincherie, want op deze manier kan het team jou nog efficiënter van dienst zijn.

Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk en makkelijk geweest. En dat door toevoeging van technologie. Kom gerust een keer langs in deze winkel aan de Haverstraatpassage en ervaar zelf hoe leuk deze 3D-spiegel is.

Lees ook:

geschiedenis van lingerie

De geschiedenis van lingerie: toen mannen nog een korset droegen

De bh is niet meer weg te denken, want vrijwel iedere vrouw heeft de ladekast er vol mee liggen. Maa...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lincherie. Meer over Lincherie ontdekken?

Lincherie lingeriezaken

Gesloten10:00 - 17:00

Haverstraatpassage 29, Enschede

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.