Bij Zizzi vind je de perfecte jeans voor elk bodytype

Aangeboden door Zizzi 5 februari 2018

Goed zittende kleding is erg belangrijk om jouw figuur mooi uit te laten komen. Of je nu een buikje, vollere bovenbenen of curvy heupen hebt, bij Zizzi hebben ze voor elk bodytype een passende jeans. “Onze klanten moeten zich prettig voelen in onze kleding, want pas dan ga je echt stralen. Voor ons is het belangrijkste dat onze klanten stralend de winkel uit gaan,” zegt Jessica Dil, Storemanager van Zizzi Enschede.

Perfecte jeans

Wanneer je een goed zittende jeans draagt, lijk je optisch veel slanker. “Wij dragen zelf ook de kleding die in de winkel hangt. Hierdoor kunnen onze klanten zich met ons identificeren. We zijn allemaal vrouwen met volle rondingen. Het komt af en toe voor dat een klant tegen mij zegt dat zij bepaalde kledingstukken niet kan dragen. Ik laat haar dan rustig zien wat een goede jeans met mijn lichaam doet. Het mooie is, datzelfde slanke effect kunnen we ook bij haar creëren,” zegt Jessica enthousiast.

Verschillende pasvormen

Aan de jeanswand van Zizzi hangt een vaste collectie broeken. Namen zoals de Amy, Sanna of Nille geven de verschillende pasvormen van de broeken weer. “Per seizoen is er een speciale variant van deze jeans beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan trendy broeken met scheuren bij de knieën of jeans met een ruig randje,” legt Jessica uit. “Wanneer een klant op zoek is naar de perfecte jeans, dan beginnen we eerst met een bodytype analyse. We kijken hoe onze klant eruit ziet en wat haar kledingstijl is. Samen gaan we op zoek naar een jeans waar zij zich prettig bij voelt.”

Amy

“De Amy is wel echt onze bestseller. Bij de meerderheid van de vrouwen zit de probleemzone bij de buik. Normale broeken zakken vaak af, maar bij deze broek is dat niet het geval. Onze Floor heeft super slanke benen, maar wel een vollere buik. De Amy heeft voor haar de perfecte pasvorm. Haar slanke benen mogen geaccentueerd worden. Daarnaast sluit de Amy hoog in de taille aan, waardoor het accent minder op haar buik komt te liggen.”

floor-sanna
Floor draagt de Amy

Sanna

“Marjolein draagt een Sanna. De Sanna is geschikt voor dames met curvy hips en vollere bovenbenen. Deze broek valt in de taille wat lager dan de Amy, maar zit nog steeds lekker hoog. De Sanna zit zo comfortabel als een joggingbroekDie trek je aan en je wilt hem eigenlijk niet meer uittrekken,” zegt Jessica lachend.

zizzi-enschede-jeans-marjolein
Marolein draagt de Sanna jeans

Nille

“Zelf draag ik de Nille. Deze broek is geschikt voor vrouwen die net zoals ik vollere billen en grotere bovenbenen hebben. De pijpen zijn recht, waardoor je een mooi accent krijgt op je taille. Ook sluit de jeans perfect aan bij de billen.”

zizzi-enschede-jeans-2
Jessica draagt de Nille

Benieuwd welke jeans bij jouw bodystype past? De style advisors van Zizzi Enschede adviseren je graag bij het vinden van de perfecte jeans! Binnenkort organiseert Zizzi nog een aantal leuke evenementen. Zo vindt er op 24 februari een modeshow plaats en op 29 maart mag jij het stralende middelpunt zijn tijdens een fotoshoot in de winkel.

Zizzi kledingwinkels

Nu gesloten11:00 - 18:00

Klanderij 9, Enschede

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.