Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alaaf! Wij gingen de leukste carnavalsoutfits passen bij Bertus Workel

Aangeboden door Bertus Workel 10 februari 2019

Vanaf 3 tot en met 5 maart 2019 wordt er carnaval gevierd en daar hoort natuurlijk ook een gave outfit bij. Indebuurt Enschede ging langs bij Bertus Workel om de leukste carnavalsoutfits te passen. Waar mogen we dit jaar echt in gezien worden?

Bertus Workel

Bertus Workel is dé perfecte winkel voor al jouw feestartikelen, themakleding en carnavalsoutfits. Of je nu op zoekt bent naar verkleedkleren voor je kinderen of zelf outfit wilt kopen, hier ben je aan het juiste adres. Het assortiment is erg uitgebreid en elk item is zowel in grote als kleine maten verkrijgbaar.

bertus-workel-halloween-2

La Casa de Papel

Wie regelmatig Netflix kijkt, kent de rode overall uit La Casa de Papel zeker. “Deze carnavalsoutfit is erg populair,” zegt eigenaar Pim. “De verkoop loopt zo hard dat ik het al drie keer bij heb moeten bestellen. Zo’n outfit is vooral erg leuk wanneer je met een groepje carnaval gaat vieren.”

Carnavalsoutfits passen

Je kunt jouw carnavalskleding natuurlijk online kopen, maar dan is het altijd een verrassing hoe het er in het echt uitziet. Gelukkig kun je bij Bertus Workel iedere feestoutfit in het echt bekijken en waar nodig passen. Zo’n passessie zorgt in ieder geval al voor de nodige voorpret!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bertus Workel. Meer over Bertus Workel ontdekken?

Bertus Workel hobbywinkels

Geopend09:00 - 17:00

De Heurne 45, Enschede

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.