Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwemles in Enschede: bij dit zwembad krijg je nu 4 weken gratis zwemles

Aangeboden door Trifora Sports & Health Club 16 oktober 2019

Leren zwemmen is een belangrijke ontwikkeling in het leven van je kind. Want je wil natuurlijk dat je zoon of dochter zich zelfstandig in het water kan redden. Door op jonge leeftijd met zwemles te beginnen leert je kindje vertrouwd te raken met het water. Ook voor zwemles in Enschede ben je bij Trifora Sports & Health Club aan het juiste adres.

Baby- peuter- en kleuterzwemmen

Je kindje moet minimaal vier jaar oud zijn voordat hij of zij met zwemles mag beginnen. Maar uiteraard mag je zélf wel eerder met je kleintje gaan zwemmen. Deze les wordt iedere woensdagochtend aangeboden van 9.00 uur tot 9.30 uur. Je kindje leert dan op een speelse wijze de mogelijkheden van het water te ontdekken. Een bijkomend voordeel van het kleuterzwemmen is dat je kindje op 4-jarige leeftijd zonder wachttijd door kan stromen naar de zwemles. Wel zo prettig!

Zwemles in Enschede

Alle zwemonderwijzers bij Trifora Sports & Health Club hebben een door het ministerie van VWS erkend diploma Zwemonderwijzer. Je bent er dus van verzekerd dat jouw kindje de juiste zwemtechnieken aanleert en professionele begeleiding krijgt. Iedere zwemles duurt 45 minuten en de lessen vinden één keer per week plaats. Mocht je een keertje niet kunnen, dan kan de les op een andere dag worden ingehaald. Tevens bestaat er de mogelijkheid om twee keer per week te lessen. Zowel de zwemlessen als het afzwemmen gebeurt in het zwembad van Trifora, dus de kindjes zwemmen dus af in hun eigen vertrouwde omgeving.

Zwemles in kleine groepen

Wat heel prettig is aan de zwemlessen van Trifora Sports & Health Club is dat een groep uit maximaal acht kinderen bestaat. Hierdoor krijgt jouw kind de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De zwemlessen voldoen aan de eisen zoals die bepaald zijn door Zwemonderwijs Nederland. Bij het programma voor het Survival ABC ligt de nadruk op het zichzelf kunnen redden als een kind in het water terecht komt. Daarnaast leren de kinderen ook om andere personen te helpen.

Voortgang volgen via internet zwemscore module

Eens per kwartaal vinden er speciale kijkdagen plaats om de vorderingen van je kind van dichtbij te zien. Tijdens de reguliere zwemlessen mag je rustig plaatsnemen in het horecagedeelte van Trifora en onder het genot van een lekkere kop koffie kun je de lessen live op groot scherm volgen. Via de internet zwemscore module kun je de vorderingen van je kind zelfs op ieder gewenst moment bekijken.

Vier weken gratis zwemles

Op dit moment heeft deze zwemschool voor iedereen die zich nu inschrijft voor zwemles een leuke actie: ontvang vier weken gratis bij inschrijving voor de zwemles. Deze actie duurt tot 1 november 2019. Voor meer informatie over deze kortingsactie kun je terecht bij de receptie van Trifora Sports & Health Club. Wil jij meer weten over de zwemlessen of je kindje gelijk aanmelden? Neem dan contact op via dit contactformulier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trifora Sports & Health Club. Meer over Trifora Sports & Health Club ontdekken?

Trifora Sports & Health Club sportcentra

Geopend07:00 - 22:00

Kotkampweg 65, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.