Voor het eerst op wintersport? Hier kun je skischoenen huren (en kopen)

Door Rebecca de Graaf 13 februari 2018

Over een kleine twee weken vertrekken flink wat Nederlanders richting Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland voor de jaarlijkse wintersport. Wanneer je al wat jaartjes meedraait in de wondere wereld van skiliften, kamikaze skiërs en après-ski, dan heb je waarschijnlijk alle benodigdheden al in huis. Weet je nog niet precies of wintersport iets voor je is? Beginnende wintersporters kunnen bij de volgende winkels ski’s en skischoenen huren.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fremisa Sport

via GIPHY

Voorheen was deze sportwinkel beter bekend als Harry Bruggink Sport. Je kunt hier zowel skischoenen huren als kopen. De huurprijs van een complete set ski’s, skischoenen en stokken is 75,- euro voor tien dagen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je ski’s te huren op je wintersportbestemming, maar dan ben je vaak veel duurder uit dan dat je ze in Nederland huurt.

Fremisa Sport sportwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:30

Brinkstraat 332 , Enschede

Bekijk meer:sportwinkels

’t Hoen Sport

via GIPHY

Bij ’t Hoen Sport vind je een uitgebreid verhuurpakket. Het assortiment wordt continu ververst en bestaat uit recreatief geschikte schoenen en ski’s, maar ook voor de gevorderde skiër heeft ’t Hoen ruim voldoende keus. Voor een periode van tien dagen betaal je 95,- euro voor de huur van skischoenen en ski’s. Mocht je na de wintersport helemaal enthousiast zijn, je kunt hier ook ski’s kopen.

’t Hoen Sport sportwinkels

Nu open09:00 - 18:00

Kuipersdijk 23, Enschede

Bekijk meer:sportwinkels

Perry

via GIPHY

Alleen bij ’t Hoen en bij Fremisa Sport kun je je wintersport gear huren, maar in Enschede zitten nog andere sportwinkels waar je ze kan kopen. Bij Perry verkopen ze skischoenen van het merk Salomon, Head en Atomic.

Perry Sport sportwinkels

Nu open09:30 - 18:00

Hendrik Jan van Heekplein 79, Enschede

Bekijk meer:sportwinkels

Bever

via GIPHY

Ook bij Bever kun je terecht voor de aanschaf van ski’s en skischoenen van de merken Lange, Tecnica, Salomon, K2 en Nordica. Zo ga je dit jaar helemaal de blits in pizzapunt de piste af.

Bever Enschede sportwinkels

Nu open09:30 - 18:00

Haaksbergerstraat 116, Enschede

Bekijk meer:sportwinkels
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.