Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fysiotherapie bij Pro-F: iedereen zijn eigen topprestatie

Aangeboden door Trifora Sports & Health Club 24 oktober 2018

Een topprestatie betekent voor iedereen iets anders. Voor de één is dat een wandelingetje naar de supermarkt. Voor de ander is het een nieuw persoonlijk record op de hele marathon. Wat jouw doelen ook zijn: Pro-F Professionele Fysiotherapie belooft je te helpen jouw bewegingsdoelstellingen te realiseren en je te begeleiden naar jouw eigen topprestatie.

Alles onder één dak

Trifora Sports & Health Club is meer dan een sportschool. Naast fitness, groepslessen, binnen- en buitentennisbanen vind je hier ook een binnenzwembad, wellness, horeca met lounge en buitenterras, een kidsclub en fysiotherapie. Zo is er een multidisciplinaire samenwerking tussen Trifora en Pro-F Professionele Fysiotherapie. “Onze kracht is dat we dicht bij elkaar zitten en laagdrempelig zijn. Iedere professional binnen ons team beschikt over de juiste kennis en ervaring waarbij we de patiënt centraal stellen,” zegt eigenaar Arthur Bennink.

pro-f
Foto: Facebook Pro-F Professionele Fysiotherapie

Korte lijntjes

Doordat de fysiotherapeuten van Pro-F naast de fitnessruimte van Trifora zitten, hebben ze intensief contact met elkaar. “We komen elkaar eigenlijk ieder half uur tegen. Dit is erg bevorderlijk voor onze onderlinge communicatie. Samen maken we ons sterk om zowel de sporters als niet-sporters te kunnen begeleiden,” legt Arthur uit.

Ieder zijn eigen topprestatie

Fysiotherapeuten willen graag een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Dit kan sportgerelateerd zijn, maar het is ook toepasbaar op een oma die graag weer zonder fysieke klachten met haar kleinkinderen wil spelen. Pro-F beschikt over hoogwaardige apparatuur en de juiste faciliteiten om uiteenlopende klachten en blessures te kunnen behandelen.

Revalidatie

Het team van Pro-F begeleidt ook revalidatietrajecten na een ongeluk of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen. “Wij kunnen vier weken voordat de operatie plaatsvindt alles met de patiënt afstemmen. Trifora beschikt over een verwarmd binnenzwembad waar we gebruik van mogen maken om het revalidatieproces te optimaliseren. Hierdoor hebben onze sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en algemeen fysiotherapeuten de optimale faciliteiten om te werken aan je revalidatie.”

Ben je benieuwd voor welke klachten en blessures je bij Pro-F terecht kunt? Bekijk hier het overzicht en maak gelijk een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trifora Sports & Health Club. Meer over Trifora Sports & Health Club ontdekken?

Trifora Sports & Health Club sportcentra

Geopend08:00 - 16:00

Kotkampweg 65, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.