Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo blijf je alsnog fit: thuis fitness is een mooi alternatief

Aangeboden door Specishops 6 juli 2020

De sportscholen zijn sinds 1 juli weer geopend, maar uiteraard moeten we wel de nodige regels naleven. Denk bijvoorbeeld aan vooraf inschrijven, voldoende afstand houden, toestellen tussendoor reinigen en thuis douchen. Zie je dit niet gelijk zitten? Thuis fitness is nog steeds een mooi alternatief om fit te blijven.

Nu we door het coronavirus veelal aan huis gebonden zijn, gaan we op zoek naar alternatieven om lekker te blijven bewegen. Want de hele dag met je laptop aan de eettafel doorbrengen, is niet heel bevorderlijk voor je lichaamshouding. Gelukkig is er een manier om alsnog aan voldoende lichaamsbeweging te komen en daar heb je helemaal niet veel voor nodig.

Sportschool aan huis

Door één of meerdere fitnessartikelen aan te schaffen creëer je je eigen sportschool aan huis. Denk bijvoorbeeld aan fitness elastieken, een buikspierwieltje of aan kettlebells. Met deze fitnessartikelen kun je uiteenlopende oefeningen doen, zodat iedere spiergroep getraind wordt.

Weet je niet precies welke oefeningen je allemaal kunt doen? Op YouTube vind je meer dan genoeg voorbeelden. Typ gewoon ‘fitness oefeningen voor thuis’ in of ‘thuis trainen met gewichten’ en je vindt gegarandeerd een leuke oefening die je aan jouw fitnessartikel kunt koppelen.

Thuis fitness van Specishops

Een van de bedrijven die dit soort thuis fitnessartikelen verkoopt is Specishops in Enschede. In het assortiment vind je onder andere fitness elastieken, yogamatten, dumbells, kettlebells, fitness trampolines en deurtrainers.

Vooral de fitness elastieken van Specishops zijn erg populair. Aan het begin van de coronacrisis waren deze producten binnen no time uitverkocht, maar inmiddels heeft Specishops weer ruim voldoende fitness elastieken op voorraad. Ook krijg je bij fitness elastieken een gratis e-book met uiteenlopende oefeningen.

Flexibel sporten wanneer het jou uitkomt

Dus wil jij lekker sporten zonder al die regeltjes en wanneer het jou het beste uitkomt? Haal dan één of meerdere fitness artikelen in huis. Via ThuisfitnessXL.nl kom je uit bij het complete assortiment. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de sale, want hier vind je diverse producten zoals halters en kettlebells tegen een aantrekkelijk prijs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Specishops. Meer over Specishops ontdekken?

Specishops zakelijke dienstverleners

Gesloten09:00 - 20:00

Josink Hofweg 34 , Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.