Sporten in de gezonde buitenlucht zonder opgepompte mannen om je heen: hier moet je zijn!

Aangeboden door Awa Outdoor Sports 12 maart 2019

Niet iedereen voelt zich even op z’n gemak in een sportschool, maar gelukkig zijn er alternatieven beschikbaar. Zo train je bij Awa Outdoor altijd onder professionele begeleiding in de gezonde buitenlucht. Wil je weten waarom sporten bij Awa Outdoor zo leuk is? Deze sporters leggen het je graag even uit!

Ieder zijn eigen tempo

Awa Outdoor is erg sterk in haar groepslessen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meetrainen. “Voordat de training begint, kijk ik naar wie er komt en daar pas ik de oefeningen op aan. Deze dames kunnen bijvoorbeeld allemaal goed joggen en daarom worden de krachtoefeningen afgewisseld met een rondje hardlopen,” legt eigenaresse Annet uit. Daarnaast houdt Annet ook rekening met eventuele blessures door alternatieve oefeningen aan te bieden.

awa outdoor_2

Hoofd helemaal leegmaken

Door in de gezonde buitenlucht te trainen, kun je je hoofd helemaal leegmaken. Zo heeft een van de dames een kantoorbaan waarbij ze de hele dag binnen zit. Deze training zorgt ervoor dat ze haar energie kwijt kan. “Ook is het fijn dat je tijdens de training even niet hoeft na te denken. Je hoeft alleen maar te doen wat Annet zegt,” vult een andere sportster lachend aan.

Ontspannen sfeer

Ondanks de sportieve inspanningen heerst er een ontspannen sfeer op het trainingsveld. Veel van de dames sporten al jaren bij Awa Outdoor en zij zijn vooral erg te spreken over de goede begeleiding en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. “Hier kun je lekker sporten zonder spiegels, opgepompte mannen of andere vormen van overmatig testosteron om je heen. Je bent hier met allemaal gelijkgestemden en je hoeft je niet druk te maken om je omgeving.”

Gratis proefles

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het lesaanbod van Awa Outdoor? Neem contact op met Awa Outdoor om je aan te melden voor een gratis proefles.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Awa Outdoor Sports. Meer over Awa Outdoor Sports ontdekken?

Awa Outdoor Sports sportcentra

Nu openHele dag

Kotkampweg 119, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.